- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE! -
Gyökér Úr
csendes tag
Mér tartod a kecskeméti repülőscsókát többre?(akinek még a nevét se tudod)
Neki még szponzorokat se kellett kajtatni...
Tehát B. már csak ennyivel is több. És voltak neki eredményei a RedBill előtti időkből is (világkupa-sorozat győzelem) bár tény hogy a jelenlegi gépét ők rakták alá, de nem tették volna, ha nem éri meg nekik, ez nyilvánvaló...
Kül is mér nem csíped? Nem ismered személyesen, (sztem) a nyilatkozatai pedig jellemzően nem Amettkásak... -
rog
addikt
azer ez forditva volt. elobb lett jo pilota, es utana toltak ala sok penzt.
de szerintem itt nem az volt az erdekes egyik versenyzo szamara sem, hogy ki nyeri meg. hanem a szorakozas.
ahogy az elso lovasijasz versenyen is csak az volt a profi, aki kitalata, mer o mar regota gyakorolta. a tobbiek meg poenbol indultak.
Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest