Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
Megyek mert kezdődik a Lost. Majd még lehet benézek.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz Vangelis #1436 üzenetére
anyamekba ket eve ugy 100-zal szalltak bele (allo kocsiba (kocsisorba) belevagodott egy faszkalap hatulrol), de ugy, hogy a 120-as skoda motorja bekoltozott arra a hatsoulesre, ahol ket oraval azelott meg en ultem, mivel vittek le szegedre
osokon kek-zold foltok, anyamnak szegycsonttores....le kene loni az ilyeneket ott a helyszinen minden targyalas nelkul -
LJoE
senior tag
válasz VladimirR #1553 üzenetére
azt a sok köcsög teherautóst is lelövetném aki az utakon rohangál
múltkor egy tatra kaszált el minket majdnem egy kis faluban, mert okosfejű sofőr telefonált
Feworkh-el is ami történt... nyugodjon békében
mayerlaci: milyen buliba??
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Batman
őstag
A te roh***** hogy *****
Régi szép idők , amugy jövő héten lakhatok nálatok ugysem leszel othon melegen tartom a helyed!A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
ngabor2
nagyúr
mi lenne, ha mindenki beírná minden új hsz-ba írja be, hogy épp milyen zenét hallgat, ha épp hallgat.
(Rózsaszín pitbull: modern hollómese) -
-
Batman
őstag
Megjött de , ma hazament.
Nekem csak a neted kell, most is könyvtárban ülök!
Remélem belém szublimál valami inteligencia is.A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Batman
őstag
Nem tudom bebizonyítani de itt csücsülök.
Bővebben: linkA Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Batman
őstag
válasz Integra #1567 üzenetére
Máshol nem férek nethez így mikor van kis időm bejövök, itt 1200 forint egy félévre.Korlátlan reggeltől estig.
További jó agymenést mindenkinek, mentem sörözni.A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
-
Integra
titán
válasz parandroid #1573 üzenetére
hajaj!
már csak aludni kéne és akkor teljes az öröm...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ladybug
őstag
Erről Karel Gott ''csodás'' hangja jut eszembe, ahogy elkezd énekelni...
''In einem unbekannten Land,
vor gar nicht allzulanger Zeit...''
Na, ki tudja mi ez?
Xpod: Nem is Karel Gott a lényeg.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
parandroid
félisten
válasz ladybug #1582 üzenetére
Ha nem árulod el az előadót, sokkal izgalmasabb lett volna a feladavány...
Xpod: ez egy kihagyhatatlan klasszikus, és szinte biztos vagyok benne, hogy ismered is.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #1583 üzenetére
Passz, az biztos, hogy nekem nincs meg az eredeti.
De ha ennyire jó, vasárnap este megnézem a koleszba, hátha meg van valakinek.
ngabor2: AKB az mi? Nekem csak néhány számuk van már meg, korlátozott mértékben zenei meindenevő vagyok de ezek amiket írtál spec. ismertem.
peterkeT: oks várok.
(Látod milyen szépen betartom amit ígértem egy pár nappal és
hozzászólással korábban? Kérek 1 dícséretet )
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz parandroid #1586 üzenetére
Miáú hrhrhrhrhrhrh
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ladybug
őstag
In einem unbekannten Land,
vor gar nicht allzulanger Zeit
war eine Biene sehr bekannt,
von der sprach alles weit und breit.
És akkor együtt:
Und diese Biene, die ich meine nennt sich Maja,
kleine, freche, schlaue Biene Maja,
Maja fliegt durch ihre Welt,
zeigt uns das was ihr gefällt.
Wir treffen heute uns're Freundin Biene Maja,
diese kleine freche Biene Maja,
Maja, alle lieben Maja,
Maja, Maja, Maja, erzähle uns von dir.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
parandroid
félisten
Vacak kis midi, de talán beugrik róla: Bővebben: link.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #1593 üzenetére
Köszi így már meg van. áááááá
ngabor2: nekem az ilyen típusúb zenékből elég néhány szám 1 előadótól mert nem igazán tetszik a sok káromkodás és csúnya beszéd. Ja Alvin és a mókusok is van nekem.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ngabor2
nagyúr
Én az ilyeneket albumban szeretm hallgatni. Úgy érdekesebb. Asszem eddig 4 albumuk van, ebből 3 van meg. A 4. még üldözés alatt van, eddig csekély sikerel.
aDM|RaL^ az nincs meg, szerintem az az album hiányzik... ha egyről beszélünk.
(Prosectura: Nem hiszem el, hogy jártak a Holdon... na ez veszélyes szám, ezt is ajánlom figyelmedbe )
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Hát, érdekes lesz holnap ilyen időben antennát cserélni a tetőn... még szerencse, hogy nem kell kimászni érte. Remélem lesz minimum egy fél órás esőszünet, mert elég lehetetlen testhelyzetet kell felvennem a cseréhez.
(A zenét kikapcsolatam, és mivel nem volt népszerű az ötlet, ezért nem hozom elő egy darabig. Ha már nem jelentkeznék be ma, akkor mindenkinek jó éjt. ha beírok, akkor is.)
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
A fene egye meg a norvég királyt ...
Fej! Tor! Potroh!
Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest