Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Istenem hol tart ez az ország!!?

Lamborghinis ámokfutás fő-műsoridőben...
Bővebben: link -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A 10 az mi cm?

-
AMD Power
titán
Voltam ma a fehér ablakos PH főhadiszálás mellett!

Azt hittem nagyobb a PH ''központ'' -
-
AMD Power
titán
válasz
ngabor2
üzenetére
Persze értelek én. De nekem az nem vallás és nem vallásos ''élet'' mikor embereket gyilkolnak érte. Gondolokm itt a külömböző robbantásokra ilyesmikre. De ez értendő a Keresztes hadjáratokra is! És az viszont már keményen ''Nyugati'' okosság volt. Aki azt mondja , hogy a vallásáért öl az a szemebe a buta sutyerák. Lehet arab, és lehet bármilyen nemzetiségű!
-
AMD Power
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
EU és az USA-ra gondoltam. Én nem azt mondom , hogy minden amcsi buta meg a nyugati emberek. De mikor 10 emberből 8-n nem tudják USA-ba , hogy Franciaországnak mi a fővárosa az már gáz. Persze buta emberek mindenhol vannak. De én úgy érzem egy átlag embernek ilyen dolgokat illik tudnia , akár itt m.o-n akár New Yorkba él.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
Nagyon sok ismerösöm járt kint nyugaton ( USA , UK , Hollandia Belgium) . Fontos megjegyezni , hogy ezek az ismerösök nem ismerik egymást. És ök meséltek néha olyan dolgokat , hogy az valami iszonyat. Pl: mikor az angol megkérdezte m.o Hollandia melyik részén van meg ilyesmi? Meg m.o Afrikába hol van meg ilyenek. Anyám barátja egy cégnél ilyen EU-s illetve kormányzati komunikáiós igazgató és mesél mindig mikor kint van ''nyugaton'' itt-ott. Meg haverom amcsiba volt 3 évig ö is mesélt rendesen , a másik spanom most Londonból....! Érdekes dolgokat lehet hallani. Itt a PH-n is olvastam érdekes dolgokat.

-
AMD Power
titán
Tud valaki olyan oldalt ahol ilyen úgymond MP3 album listákat lehet találni esetleg letölteni? Lehetőleg minnél több album illetve előadó neve legyen benne. e-mailbe is szívesen fogadnék ilyen MP3 listákat. Minnél nagyobb annál jobb.
-
AMD Power
titán
Tud valaki olyan oldalt vagy bármit ahol az MSN 7.5-höz tudok még szerezni letölteni Dinamikus Háttereket?

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez felejtős akkor!

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyéni avatart az kinél kell ''kérni'' vagy engedélyeztettni?

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat nem akartalak kiokatatni! Még egyszer Sorry!

-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt megtudsz nézzni mindent!

Bővebben: link -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Addikt majd olyan 3500 hsz-nél leszel!

-
AMD Power
titán
Nekem bátyám mondja '' Na már megint Prohardver''! És milyen igaza van. Egész nap itt vagyok! Én is függő lettem!

Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ritkán van ilyen de ha van akkor az egész napomra rányomja a bélyegét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)