Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a caps lock-ot meg a shift*-nel is jobban utalom (foleg hogy kapkodok, es surun melleutok), ezert atkonfigoltam, es a caps lock helyen most a jobb oldali shift van (igy abbol kett van, csak ugy, mint jobb oldali ctrl-bol is....a masodik az a bal oldali windoze gomb, amit eleg surun megnyomtam cs meccs kozben)
kereses: trukkosen kell keresni, mint pl.: Bővebben: link (nem csak az ekezeteket elhagyok miatt hasznos, hanem azert is,mert pl az eger tobbesszamaban sincs ekezet)
Incognito: szarul van megirva, mar korabban jeleztem a javitsuk a prohardvert topicban
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest