- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
kereses eredmenyet nem tudod linkelni
Damage:
az sql hibat kijavitottam, mar nem azt latni
egyebkent nem gond, hogy elirtad a nevem (az sokkal inkabb, hogy holmi senior tag-jkent veszed a batorsagot, es hozzamszolsz....egy kedvenchez
)
az egyebkent reszemrol nem megvalosithato, hogy hsz-re is lehessen keresni (azaz megvalosithato lenne, csak honapokig tartana az adatbazis feltoltese (kozbe letoltenek a ph szerverrol jopar gigat, amit imho nem dijaznanak, hisz 7/24 foglalnama a savszelt), es lehetetlen lenne naprakeszen tartani)
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
A link tartalma:
''Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd, lasthit FROM users WHERE ORDER BY uid ASC;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY uid ASC' at line 1''
Szerintem is szóljunk, hogy töröljék ki. Engem felháborít!
(#3371) VladimirR
Elnézést! Szinte sejtettem, hogy rosszul fogom leírni a nick-ed. Nem tervezed megvalósítani, hgy egy adott user összes HSZ-ra rá lehessen keresni? (Nem tudom, hogy mennyire nehezen valósítható meg ez az ötlet.)
Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)