- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mekkora nőszemély vagy te?
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...
A jávorszarvas teszt egyébként skandináv ötlet, az úton hirtelen felbukkanó jávorszarvas kikerülése adta az alapot. Ha jól tudom, olyan 70kmph körül nézik és gyakorlatilag egy hirterlen kormányrántást tesztel. Valamelyik régi TC videóban teszteltek több autót is plüss-jávorszarvas kikerülésével, de sajna nem tudom melyikben. Utoljára nagyobb botrányt az A osztályos Mercedes borulása okozott, ott viszont utána át is építették a futóművet.
p
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...