Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
vagy nagyon profi Photoshop Filter/Distort/Twirl effekt
szerk.: bár nagyon durva lenne, elé tenni egy fát, és hozzá egy árnyékt ...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Számomra az az elszomorító, hogy a volt Szovjetúnió lakosságát nem kímélve tűzött ki maga elé olyan célt, amely elérhetetlen, és teljesen fel is emészette az egész országot.
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
''........Ebből is csak az látszik, mennyi ''kidobandó'' pénze van egyes országoknak...
Bár még mindig jobb, mintha u.ennyit fegyverkezésre költenének.........''
Akiről szó van: (nagyvonalakban)
[1.]USA ill.
[2.]Orosz.o.
Előbbi:
[1./a]ennél sokkal többet költ hadászatra
[2./b]A csillagászatra költött dollármilliók mellett jólét van az országban, nem roppan bele a gazdaság, meg lehet kockáztatni esetleg egy olyan kijelentést is, hogy az USA a fölöslegéből finanszírozza a csillagászati programjait.
Utóbbi
[2./a]legalább ennyit, ha nem ennél többet költ hadászatra
[2./b]az orosz társadalom, gazdaság, teljesen bele van rokkanva mind a hidegháborús veresnybe, mind a csillagászatban elfoglalt pozícóba, mind a hadászatban, illetve a világhatalmi poziciókban való helytállásba. -
rii
nagyúr
Meg lehet valósítani egy olyantot, hogy:
kamera, kültéri, rá egy szgép.re, az veszi egész etse?
Ebben ugye semmi extra nincs? Mennyibe kerülhet? -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Már majdnem, elkezdtem, DC-ben rákeresni erre a programra ...

-
rii
nagyúr
Whhhaaaaooooooohhh, HUH ... majdnem sikerült törölnöm a ../képek/korigálj/korrigált könyvtárat ... nyomdába adás napján ..... a franc a villámkezű-jack feelingbe ....
nem tudom, most azon akadt meg, hogy volt bene még SUB directory, vagy esetleg read only file-val találkozott, de csak kevesebb mint 10 kép tűnt el az 500 ból ... -
rii
nagyúr
Én is feltenném, sőt használnám is a Linux-ot, csak az az iagzság, hogy a motiváló ok az illegális programok leváltása, az pedig lehetetlen.
Nem hiszem, hogy lenne olyan HTML készítő, mint a DreamWeaver, olyan FLASH készítő, mint a FLASH MX, olyan vektoros program, mint az Illustrator (Talán az XFIG, vagy XPlot?), és oylan pixelgrafikus, mint a Photshop (bár a GIMP elég profi, ha jól tudom).
Szóval, ha legális gépet szeretnék, akkor inkább ezeket megveszem kindóze alá.
De az túú máccs...
Debian-ban szerintem az első -Welcome to real world- táblát a DSelect vágja az ember fejéhez. Eléggé kiábrándító több 1000 package-t átnázni, majd megüzdeni a csomagok közti függőségekkel, összeférhetetlenségekkel.
Tudom, van más Linux is. Pölö az UHU-t 45 perc alatt fel lehet tenni Internettel, hálózattal, hanggal, graf.felülettel .....
Remélem a Machintos meg tudja szorongatni a Microsoft-ot hogy Intel processzorokkal fognak kijönni a jövő MAC-jei. Vagy talán Tiger for PC. -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem akartam mondani, hogy bennem teljességgel testet öltött a komolyodás, mint folyamat ..................... ... .. . . .. . . .. .. . .
. .. . .
.........................................
..........................................................
......................................
.....................................................
........................................
.......................................................
..........................................................................
..........................................
...........................................................
............................................
....................................................................
......................................
.........................................
-
rii
nagyúr
Miért BSD-t használtok? Miért nem jó egy sima Linux? Egy kis finom Debian?
Amúgy minden elismerésem Neked is, meg Eismen-nek is, hogy egy ilyen rendszert felvackoltok a gépetekre. Nekem annó a Debian SLINK 2 hetet vett igénybe, míg felraktam. Lefordítgattam a kernel-t, kerestem driver-t a GeForce 2-höz, ALSA az SND miatt, NET windowmaker. De nem az én érdemem,. mert minden instrukciót a PH-ról vettem. Steveetm, Zrubi. -
rii
nagyúr
Legközelebb jobban figyelek!
-
rii
nagyúr
Másfél hete nem keltem fel a számítógép elől (munka) reggel 8-tól este 10-11-ig... plusz tegnap szombat, ma vasárnap ...
amit ma vettem kajának: 1 kilo virsli + 1 kilo trappista + fél kilo ketchup + 1/2 kilo kenyér + 1 liter KYR meggyes jogurtos PROBIOTIKUS ital + 1/2 LIGHT Cola.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira kellene már a mozgás, minden nap más izmom fáj a hátamon, talán azért mert 2 hete elkezdtem rendszeresen ''sport''-olni ''valamit'' ....
Amúgy meg nagyon fontos BIO zabpelyhet enni, beáztatva 10 órán keresztül, mert tisztitja beleket .... 1 hónapja mindennap ettem paradicsomot, és a kezem renbejött. ....
Ennyit a helyes táplálkozásról dióhélyban ....
Norbi zabpelyhet elvből nem vennék ...
ahhoz, hogy valaki fitt legyen, nem zabpehely kell, hanem kőkemény edzés, futás, kondi min. 2 éven át ... rendszeresen. -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én, és sokat ....
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bárcsak annyit hibáznék Én is, mint a moderátorok itt a PH!-n ....
-
rii
nagyúr
Az én szavam nem mérvadó, nem objektív, hanem csakis szubjektív,. és nem-hozásértésemből származik .... Ezzel a ''háttérrel'' írtam, hogy InDesign sztemn a legjobb ... És még nem láttam a 3.0-t, csak 1x ...

belenéztem a Qark 5-be, de valami őskori programnak nézki .. semmiképp sem felahsználóbarát külleme ... (mondjuk ez egy szőkés hozzáálás ...)
Mi csak ''felületesen'' használjuk a InDesign-t -
rii
nagyúr
Ha POWER gombot nyomsz az InDesign-ra, megnyitott 24 oldallal, akkor mind a 24-et felhozza .... még ha damaged-et mond, akkor is felhozza..... eddig 200 DAMAGED-ből 2x nem bírta visszahozni ..... pont nyomdfa előtt ... de ott volta a nyomda i PDF, és abban is tudtuhk javítani ...
... úgyhgy az InDesign 2.0-nál már csak egy törd.prog lehet a jobb ... és az a InDesing 3.0 (CS?) .... sztm a quark kicsit már későn kapott észbe.... -
rii
nagyúr
Ma nagyon nagy mákom volt ..... .

Csinálunk egy 24 oldalas ujságot, hétfőn nyomdai leadás, .... és én véletlenül az oldalak könyvtár föülött (InDesign) DEL-t nyomtam, majd ENTER-t..... innentől kezdve azonnal törölt volna mindent .... szerencsére meg volt nyitva a 02-03.indd, és emmiatt az InDesing csinált egy 02-03.ildk-t, amit nem lehet törölni .... szerencsére ABC sorrenben akart törölni, és itt meg is akadt .....
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)