Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
Hát párom hugának is samara van, eddig jól megy.
Peugeot 309? HHHúúú ez de szép kocsi.Na a tied sokkal jobban tetszik. Tudom mit mondasz, de párom veszi. És azt mondta, arra hogy itt pesten összetörjük , arra jó a samara. (Ő sem járatos pesten vezetésügyileg , én meg aztán, szal tuti lenne valami baja...)
Két év múlva meg majd veszünk valami jobbat. Én egyébként 1990 hyundai ponyt akartam, de most jó árban ninc spesten
Mindenesetre a tied nagyon tetszik, csak párom nem akart 1990 előttit.
Foglaló le van rakva (30E) ha visszamondjuk akkor azt bukjuk +mmár a héten kellen , hogy legyen, emrt párom utál nyíregyre vonatozni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Igen itt fogok tanulni. Azt mondják aki itt tanul, az ''szinte'' mindenütt tud vezetni. Tudod pl. Jászberényben nincs ekkora forgalom, de azzal nem fogok sokra menni ha ott megtanulok, a kocsit meg itt használnám.(Tudjátok páran mennyire bkv, máv párti vagyok viszont gondolkodunk vidékre költözésben, és oda nem tudnék éjfélkor mivel hazamenni. Márpeedig van úgy, hogy addig dolgozom)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A héten veszünk kocsit

Ez azt jelenti, hogy 1 hónapon belül kezdek tanulni vezetni
1995-s, Lada samara, kb 230 ezerért. Mondjuk haza kell vinni fater ismerőséhez ( a biztonság kedvéért) átnézetni, gyújtást beállítani, stb. Párom azt mondja jó, mondjuk lehetne jobb is, de 10 éves kocsit , másmilyet, nem hinném hogy kapnánk ennyiért + ezt legalább talán mi is meg tudjuk szerelni. -
tildy
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Már kb 5ször leírtam, hogy nem jó ez a lista, mert pl divot 18000 körüli hozzászólással már félisten lett.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ünnepnap, hogy beismerek valamit?
Mi a manó
én nem így ismerem magam
tiv83us: Túlragozod a dolgot. Én csak egy szimpla kérdést tettem fel, merre találjuk Batman hozzászólásait, tljesen laikusan kívácsi lettem rá.
Esmeint pl tudom hol lehetett sokat megtalálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Na ezt most magyarázd meg mire érted!

Loretot értem, Batmant nem annyira, de biztos oka volt , hogy PArci őt választotta, nem kételkedem a döntésében , csupán meglepett.
Nem , nem akarok mod lenni, mert akkor nem vehetnék részt a játékokon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Mondjuk egy hétre azért kipróbálnám
)
Sianis: Nem balhézom, csupán egy kérdést tettem fel, mert tényleg nem nagyon látom merre felé irogat. Pusztán kiváncsiság, szal senki ne magyarázzon se elé se mögé, se sehova semmilyen hátsó gondolatot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát régen nem igazán lehetett

PArci mint egy isten lenézett földi halandóira, majd kiemelt onnét néhányat , hogy ezen személyek által ''alattvalói'' nyugodt és jó körülmények közt tudjanak eme fórum hasábjain gondolatokat betűkbe öntve más számára hasznos vagy haszontalan hozzászólásokat gyártani.
Változika világ
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem úgy látom :Loretto
(PH! nagyúr)
Bővebben: link
Már bocs a kérdsért de Batman te hol tevékenykedsz , csak mert nem sűrűn látni
Márk : köszi
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ez vicces:
Ez viszont ciki a ph-ra nézve, hiszen nem sértett meg semmit:
Tudja valaki mi van mostanában vele?
Torz on borz : tudom, azért is fura , hogy az van odaírva, hogy alapelvek megsértése miatt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én tudom, de inkább kussolok.
-
tildy
nagyúr
Uhh ne tudjátok meg mit szívtam egy sapphire 9200-s radeonnal. Ráadásul ph-stól vettem a minap , olyantól akit régóta ismerek, és tudom , hogy sosem verne át, mert jól ismerem, talikon is dumáltunk már. Szala srác felé egy
. Na de a történet:
Lényeg a lényeg: tft monitorom van, vga-s, dvi nincs rajta. windows alatt a betűk így vibráltak.Szóval olyat csináltak, hogy hol erősebben hol gyengébben látszódtak, mintha fényerőingadozás lenne. Új driver felrak: ugyanez. Régi driverrel szintén. Na mondom oké , legyen alaplapi driver frissítés. Maradt ugyanez. Na mondom úgyis régi az alaplapi bios , próba neki. Még mindig vibrál, hátula kimenetet megigazítva még mindig. Na mikor lebeszéltem Pumpival
(tőle lett véve) hogy gáz van, kértem , hogy hadd próbálkozzak még, feleslegesen nem akarok sem neki sem magamnak rosszat (Gondolom ő meg már megvette az új kártyát...)
Na szóval, kártya slotból kiszed, driver reinstall, monitor auto gomb megnyom, és lőn világosság, megy rendesen

De utálok hardverrel szívni.... Már csak azt kéne megoldani, hogy a san andreasban látszódjanak rendesen az alakok, mert msot csak ksi 3szögeket látok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PapaMaci
üzenetére
Megtetszett

7450ről volt leárazva 6000re, triumph, tehát jóféle.
Olyasmi mint a kék, csak feketében, és nem ilyen átlátszó, sőt.. Bitang jó alakot csinál
Csak lehet ottmaradt a skálában az egyik harisnyakötője, vagy leesett vagy nem tudom. De remélem lehet kapni olyat külön is.Csak mer ilyen beakasztós.
Mindenesetre párom nagyon serénykedett egész este körülöttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link Romantic emotion menüpont.Na ami a csajon van az , ami nekem feketében
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Na a héten jól kiköltekeztem, pedig mindig megfogadom , hogy nem kéne.
Vennem kellett egy dvd-írót (ha már lúd legyen kövér!) a san andreashoz, sulinetes samsung -12800
Akkor persze gépcsönndesítés: Pumpitól sapphire ati 9200-es 256mega ramos kártya , szintén 8E.
Na és persze találtam a skálában egy triump fűzőt is 6000-ért , és nem volt szívem otthagyni.
Viszont ebből kifolyólag nagyon jó estének néztem elébe....
Csak szerintem próbakotr elhagytam az egyik h.kötőjét, így azt vennem kell
Ja meg szokásos dolog: beszólt egy kicsit indiaias kinézetű csajszi: níjjed mán kis tingliszoknya, jájájááááj..
De msot odamentem és vsszazszóltam neki, hogy ezt fejezze be. Mert undorító amit csinál.. aztán mentem tovább, pofázott ugyanúgy, na mondom aza szerencség, hogy nem akarom , hogy rasszistának higyjenek engem...
Ja és gyönyörűek is letteka fogaim, ami szintén 6000.
Hát ez van... -
tildy
nagyúr
Nekem datkazisban lenne ez a szerkentyű jó.

-
tildy
nagyúr
grafiqus alaplapot kereső topicját nem láttátok valamerre?
-
tildy
nagyúr
Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak így mutatott jól.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ki is volt aki visszaadta? Még az arcképét is lecserélték.. Jézus de égő , hogy nem jut eszembe a neve...

![[kép] [kép]](http://www.cserkesz.hu/otker/szakagak/madarvedo/kepek/hazi_rozsdafarku_2.jpg)
![[kép] [kép]](http://images.google.com/images?q=tbn:SzyERtNJqqQJ:helios.date.hu/allattan/vadgazd/szarka.jpg)