Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
bdav
őstag
''Nem lennék tanár. Semmi megbecsülés''
ez így van én is így vagyok vele...
őszintén szólva nagyon szerencsésnek tartom magam, mert sztem engem jó tanárok tanítottak, ami nem biztos hogy 10 év múlva is így lenne... merthogy igaz h. most aki igazán ért valamihez az nem tanárnak megy...
egyik tanárom mondta, h. az a baj hogy a diákoknak manapság csak jogaik vannak, kötelességeik nincsenek.
mondom ezt én aki tavaly érettségiztem
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
valaki nem tudja hogy a PH-ban van-e limit az adatoknál az emailcím hosszára? (74 karakter lehet?)

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- Apple Watch Series 7 (45mm), GPS Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
őszintén szólva nagyon szerencsésnek tartom magam, mert sztem engem jó tanárok tanítottak, ami nem biztos hogy 10 év múlva is így lenne... merthogy igaz h. most aki igazán ért valamihez az nem tanárnak megy...