- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudod ilyen szempontból én is azt kaptam .Anyám szinte mindentől tiltott, amit ő nem helyeselt. Magyarán mondva arra nevelt, hogy jaj erkölcsö, meg konzervatív gondolkodású legyek...Sajna nem sikerült jókislánnyá nevelnie, mert tiltott. Amit ő nem helyeselt ,a ttól tiltott.
mi sosem lehettünk rosszak, mi csak jókislányok lehettünk.
Hát nem.
Köszönöm de ilyet én nem kérek, és a gyerekemnek sem akarok adni.
Valahogy el van b.szva egyeseknél ez a nevelés.
Pl. kaptam nagyitól pénzt, ere elkérte, hogy hadd legyen nála , majd ő vigyázz rá.
Az tamikro megtetszett valami és vissza akartam kérni tőle, akkor meg nem , emrt ez hülyeség, erre nem adom oda, nem vehetsz ezt nem vehetsz azt.
És nem csak én vagyok az egyetlen , akivel ezt megtették.
Apámtól meg bár kaptam pár pofont sosem mondta szinte azt , hogy ezt tilos csinálnom. Na jó volt párszor , hogy nem engedett el a pasimmal, de utólag rájöve igaza volt, hiszen úgymond behódoltam a volt pasimnak... Nagyon nem kellett tvolna
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HBO Max
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.