Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudod ilyen szempontból én is azt kaptam .Anyám szinte mindentől tiltott, amit ő nem helyeselt. Magyarán mondva arra nevelt, hogy jaj erkölcsö, meg konzervatív gondolkodású legyek...Sajna nem sikerült jókislánnyá nevelnie, mert tiltott. Amit ő nem helyeselt ,a ttól tiltott.
mi sosem lehettünk rosszak, mi csak jókislányok lehettünk.
Hát nem.
Köszönöm de ilyet én nem kérek, és a gyerekemnek sem akarok adni.
Valahogy el van b.szva egyeseknél ez a nevelés.
Pl. kaptam nagyitól pénzt, ere elkérte, hogy hadd legyen nála , majd ő vigyázz rá.
Az tamikro megtetszett valami és vissza akartam kérni tőle, akkor meg nem , emrt ez hülyeség, erre nem adom oda, nem vehetsz ezt nem vehetsz azt.
És nem csak én vagyok az egyetlen , akivel ezt megtették.
Apámtól meg bár kaptam pár pofont sosem mondta szinte azt , hogy ezt tilos csinálnom. Na jó volt párszor , hogy nem engedett el a pasimmal, de utólag rájöve igaza volt, hiszen úgymond behódoltam a volt pasimnak... Nagyon nem kellett tvolna
Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.