Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudod ilyen szempontból én is azt kaptam .Anyám szinte mindentől tiltott, amit ő nem helyeselt. Magyarán mondva arra nevelt, hogy jaj erkölcsö, meg konzervatív gondolkodású legyek...Sajna nem sikerült jókislánnyá nevelnie, mert tiltott. Amit ő nem helyeselt ,a ttól tiltott.
mi sosem lehettünk rosszak, mi csak jókislányok lehettünk.
Hát nem.
Köszönöm de ilyet én nem kérek, és a gyerekemnek sem akarok adni.
Valahogy el van b.szva egyeseknél ez a nevelés.
Pl. kaptam nagyitól pénzt, ere elkérte, hogy hadd legyen nála , majd ő vigyázz rá.
Az tamikro megtetszett valami és vissza akartam kérni tőle, akkor meg nem , emrt ez hülyeség, erre nem adom oda, nem vehetsz ezt nem vehetsz azt.
És nem csak én vagyok az egyetlen , akivel ezt megtették.
Apámtól meg bár kaptam pár pofont sosem mondta szinte azt , hogy ezt tilos csinálnom. Na jó volt párszor , hogy nem engedett el a pasimmal, de utólag rájöve igaza volt, hiszen úgymond behódoltam a volt pasimnak... Nagyon nem kellett tvolna
Aktív témák
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.