Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tomcs
őstag
nem azt kerte senki hogy indokold meg :DDD
attol hogy mas hulye meg nem jogosit fel arra hogy te is.. lehet a veletlen osszjateka vagy mert elegge egyedi a fejed (1 emberen lattam meg) vagy nem tudom de te ragadtal meg igy az embereknel..
mindamellett twollah.. nem azert de valahogy nem ertem hogy jott elo hogy ''jobb'' holdnal.. most egy olyan ember akinek a ''nabazmeg'' tokeletesen kompatibilis a hello-val, aki akar tudja akar nem fikaz mindent, aki lamersagon es nagy arcon kivul meg soha nem mutatott semmit.. inkabb lenne holdbol 15 darab jobb lenne szerintem..
bagoly ha latod ezt gyere trefortra most azonnal!!!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest