Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, bevallom: az OFF TOPIC mégis OFFolásra való. (Ezért volt a smiley)

Ez a topik egy kötetlen beszélgetés színhelye, ahol gyakorlatilag bármiről lehet dumálni ami a fórum alapelveit nem üti. (Ugyanakkor nem egymástól független hozzászólások halmaza (avagy ''mindent-belehányunk-topik''), és nem is chat.)
Érettségi: Úgy látom félreértettétek azt hogy ''nem akarok javítani''
Azért írtam hogy akik tudják hogy már túl vagyok eme nagy eseményen, azok nehogy azt higgyék magam miatt érdekel.
(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)
Aktív témák
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak azért kérdeztem hogy idén mikor van mert nem akarok lemaradni az ismerősöknek sok sikert kívánással.)