Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Üdv, kéne egy gyors segítség.
Adott egy gép, WinXp volt rajta, upgradeltem, de a vinyó maradt, illetve raktam mellé egy nagyobbat. Nagyobb a Master telepítettem rá egy WinXP-t, ami valamiért F-nek cimkézte, a régi vinyót meg C-nek. Lemezkezelőben próbáltam átcimkézni de rendszervinyóra hivatkozva ezt nem hagyja, esetleg valami ötlet? Nagyon bántja így a szememet. -
[amne]
senior tag
Nem hogy volt,de már: Bővebben: link .....

-
[amne]
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Szerintem nem az a barom, aki mindenféle adók befizetése után, megvásárolja a drága benzint, majd megpróbál munkába menni az úton, ami erre való. Hanem az aki elvállalja egy olyan munka elvégzését (polgármester, útépítő, forgalomirányító) amihez nem ért, és ezek után felveszi a fizetését.
-
[amne]
senior tag
Bővebben: link - csak hogy könnyebb legyen
Mellesleg pont ilyenekre gondoltam mikor megírtam első hsz-t. -
[amne]
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
''Hogy milyen filmeket szeretek? Ilyenes, olyanos, amolyanos, szerintem. Szereti a jó filmeket? Akkor szereti az RTL Klubot, szerintünk.'' - valahogy így hangzik, és magát a csatornát reklámozza, mellesleg a reklám szerintem nem rossz. Mivel a köznyelvben, ha nem is a reklám stílusát akarjuk utánozni, akkor is gyakori szófordulat, és mivel nehéz manapság úgy közlekedni, hogy ha nem is a tvben, de plakátokon biztosan látjuk, tudjuk miről van szó. Ezért mondom, hogy a reklám tökéletes, mert kicsi vagy átlagos költségvetésből, nagyon hatékonyan elérték egy reklám célját. Csak egy idő után irritáló, ha már gyakran botlasz bele.
-
[amne]
senior tag
Felkeltem félórája, biztos, hogy bal lábbal, egyrészt az ágy elrendezése miatt más elképzelhetetlen, másrészt érzi ezt az ember. Utána beleolvastam pár topicba, csak úgy rábökés szerűen, és 'szerintem'...'szerintem'....váá
Mindenhol, mindenki, minden mennyiségben. Kicsit disszonáns érzéseket kelt bennem, hogy míg mindenki fikázza az RTL Klubot, amit lehet is mert egy rakás szermét az egész műsor struktúrájuk, addig használja is az általuk elterjesztett bugyuta, de elismerem a reklámban jól csengő szlenget. Miért? -
[amne]
senior tag
-
[amne]
senior tag
Nyáron lesz lehetőségem egy hónapra kkiutazni Orlando-ba, nem tudom Tampa-hoz mennyire van közel sajnos nem vagyok ismerős arra felé
de tudnál mondani pár helyet amit mindenkép meg kéne néznünk, és pár dolgot amire ügyelni kell? Ilyenekre gondolok hogy alkohol, cigi fogyasztás milyen korhatáros, mind 20 évesek vagyunk, és csak nyár végén érjük el 21-et, nem tudjuk mennyire veszik komolyan, de ez csak egy példa volt. Mi kell ahoz hogy probléma mentesen jól érezzük magunkat? Köszi 
-
-
-
[amne]
senior tag
Nem tudtok véletlenül olyany progit, ami elindítás után futna folyamatosan a háttérben, és adott billentyű kombinációra elmentené az akkor látható képet. Egy inteligensebb Print Scrn kellenne nekem, mert elkapni a pillanatot aztán kilépni mondjuk egy játékból és elmenteni a képet elég macerás. Köszi.
-
[amne]
senior tag
Egy gyors kérdés. Windows újratelepítés előtt állok, és szeretném kimenteni a leveleimet Mozilla Thunderbird-ből, úgy hogy utána vissza is tudjam helyezni azokat. Nem találok a programban semmilyen exportálási lehetőséget. Megoldható valahogyan a dolog?
-
[amne]
senior tag
fokukac: ha azt bekapcsolom és betallózom a zenéket, szépen ki is fagy a winamp

Kalandor: letöltöttem, most nézem, jónak tűnik.
Köszönöm mindkettőtöknek. -
[amne]
senior tag
Igen, ezt az egy módszert ismertem én is de van egy pár bugos része. Pl csak a playlistben már beolvasott (ami mögé kiírja a szám hosszát) trackeket, számolja bele, és így is igen hosszú. Ráadásul a generált lista is igen kezdetleges. Nem választható hogy id tag-ből mit használjon fel csak beömleszti stb.
Több száz órányi zenéről van szó ezért valamilyen komolyabb, kifejezetten erre kitalált programot keresnék. -
[amne]
senior tag
Csak hogy ne legyen pangás, egy gyors kérdés.
Tudtok valami olyan progiról ami egy adott mappában lévő mp3-akat akár id tag-ekkel kiszedne/exportálna egy txt/html listába. Egy átlátható (kereshető) tracklistet szeretnék csinálni mert a zene mennyiség egy kicsit túlnőtt rajtam.
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jobb napjaimon még át is tudok siklani felettük 
Mellesleg pont ilyenekre gondoltam mikor megírtam első hsz-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)