Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jó ötlet, holnap gyúrjon csak rá az izomlázára! Érdekes volt nekem pl, amikor elkezdtem, első nap után teljesen mozgássérült lettem, de amikor lementem az edzőterembe egyből elmúlt minden! Aztán persze sajna megint eljőjött, az edzés után. Mondjuk szerintem felesleges holnap menni, szvsz pihenjen 1 napot, nekem hétfő-szerda-péntek volt az edzésrendem, és lementem szombaton is, ha valamelyik nap nem értem rá, vagy nem volt időm/erőm megcsinálni valamilyen feladatokat.
Ja és még valami Text: azon ne csodálkozz, ha holnap kb 5-6 centivel vastagabb lesz a karod, ilyenkor az első edzések után erősen ''bedurrannak'' az izmok. Később ezek visszaveszik eredeti állapotukat, illetve ilyen kissebb bedurranások még lesznek, amikor tömeget emelsz (magyarul többet raksz a rúdra mint elötte), de így első alkalommal a legdurvább. Nekem anno 26-os karom volt, első alkalom után 34-es lett, majd visszaesett 28-ra, és onnan feledzettem 32-re, ekkora most, de jelenleg nem edzem.
Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Építő/felújító topik
- Házi hangfal építés
- Synology NAS
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest