Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Szerintem is kár érte, néha, mikor Pesten jártam, láttam belőle részleteket (''otthon unatkozunk, nézzünk hát tévét, ez meg profilba vág'' címszó alatt), de hát.... Csak mivel KovacsUr éppen gép előtt ült (ide írogatott), hát az volt a legegyszerűbb. Azt mondjuk nem tudom, hogy a honlapjukon fent van-e, hogy hol érhetők el kábelen, de biztos meg lehet tudni valahol... Esetleg kábelszolgáltatónál? :))
De Den, a Te sávszélességeddel amint látom, nem lenne probléma, akár kétezer ablakban is nézhetnéd egyszerre... :DDD (Mármint ha ilyesmire vetemednél...)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest