Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó ötlet, amint elfogy ez a rengeteg olvasnivaló, amit sikerült begyűjteni, megnézek egy-két könyvtárat is.

-
bnss
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Igen, volt róla szó, sajnos csak előjegyezhető a könyv. Marad az "on-line" olvasás. (Régi Pratica filmes gépet megtaláltam, elég szép szerkezet.)
-
bnss
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Valóban a PH!-n elég sok információra tettem szert, így lesz akkor ebben a témában is. Néztem könyveket, de annyiféle van, elég lutri, hogy melyikkel járok jól, véleményed alapján nem is próbálkozok inkább. Mindenesetre köszönöm az útba igazítást!
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Objektívekről szeretnék bővebben informálódni (alapismeretek és egy kicsit mélyebben is olvasnék a témában), kérdésem az lenne, hogy erre melyik szakirodalmat ajánljátok.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest