Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
Semmi gond, örülök hogy leírtad! Ennyivel is okosabb vagyok. Én alapból a természetfotózást kultiválom, de most nyárra meghívtak egy esküvőre. Tehát így kellene összehozni, hogy utána kint is tudjam használni. A nagylátóra jó nekem a kitobi, bár a régebbi típusú, de eddig nemvolt vele gondom, megszoktam

24-70-nél a zaj engem annyira nem zavar, a násznép meg szokja meg
De azért kipróbálom vétel előtt. Mindenféleképpen újat akarok venni, mert kell a számla
, használtnál meg nem fogadják el :\
Tehát én hajlok a Sigma 24-70 felé, de a Canon 28-135 sincs még kizárva. Gondolkozom rajta. Ha valakinek van még hasonló tapasztalata kérem ossza meg velem!
-
Brian_RL
aktív tag
válasz
kiskornel
üzenetére
A fényerő tényleg kell, a vaku már megvan. A 17-55 sajnos már kiesik a keretből.
A másik topicban olvastam a SIGMA 24-70 mm f/2.8 EX DG Macro-ról. Mostmár csak az a kérdés, hogy Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM vagy a sigma? Sigma nagyobb fényerejű, és inkább affelé húz a szívem. -
Brian_RL
aktív tag
Egy topiccal elírtam, ezért ide is beírom.
Canon 400D-hez keresnék obit. Nyáron megyek esküvőkre, meg lesz elég sok esemény, ahol fotózhatok, és szeretnék egy szép képet adó obit. 100 körül kellene valami jó Most egy 28-135-ön gondolkozom. Ti mit ajánlotok?
Jelenleg ezek vannak:
EFS 18-55mm
EF 75-300mm 1:4-5.6
EF 50mm 1:1.8 -
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e venni egy nagylátós előtétlencsét, vagy áldozzak rá többet, és vegyek egy nagylátós obit?
A gépem: Canon EOS 400D + EFS 18-55 + EF 75-300 1:4-5.6
Tudnátok esetleg ajánlani valamit 40.000.-ig bezárólag?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 18db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War, Red Dead 2 és sok más)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért kipróbálom vétel előtt. Mindenféleképpen újat akarok venni, mert kell a számla
, használtnál meg nem fogadják el :\