Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edem1986
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Régóta szemezek egy Nikkor 70-200 vr2 es lencsével de sajnos nem találtam teszteket croppos vázzal. Ami arra enged következtetni hogy nem is igazán passzolna ez az obi egy d5100 as vázra? Tudom feltehető meg minden minden gond nélkül de esetleg romlana a rajzolat és egyéb ha ezen vázon használnám?
köszi előre isüdv EdEm
-
edem1986
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. Mi a véleményetek erről az obiról:
Tamron Nikon 17-50/F2.8 AF SP XR Di-II LD ASP (IF)köszi a válaszokat
üdv
-
edem1986
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek egy ilyen obi:
Nikon_35/F1.8_AF-S_DX_G megfelelő lenne esküvőre vagy nagyobb látószöget javasoltok? Gondolok itt a beltéri fotózásokra. Mert kültéri portréhoz szereztem egy Tamron 90/2.8 ast. Plussz még természetesen akarok egy Nikon sb-910 es vakut is.
köszi a segítséget és a válaszokat előre isüdv EdEm
-
edem1986
csendes tag
válasz
BiriBum
üzenetére
Köszi fiúk. Meggyőztetek. Akkor Tami 90 makró lesz elsőként és majd későbbiekben meg beszerzem ezt a 28-75 öt is mellé hogy legyen ez a fókusztáv is.
Köszönöm a segítséget.
Még annyi kérdésem lenne, hogy esetleg pesten nincs olyan bolt ahol netán véletlenül lehet találni ilyet olyan formában hogy ki is lehessen próbálni saját vázzal? Vagy nem tudtok olyan üzletet ahol több obi is van amit ki lehet próbálgatni saját vázzal?Köszi még egyszer.
Üdv EdEm
-
edem1986
csendes tag
válasz
forceberg
üzenetére
Szia!
Pont én is ezzel az objektívvel szemezgettem. Néztem róla több videót olvasgattam is róla, egész jó véleménnyel vannak a Tamronról ahhoz képest hogy csak alsó kategóriás.
Amit néztem még és szóba jöhet esetlegesen:
Erre gondoltam még
De mivel ez zoom ennél azért gondolom többet tud az amelyik fix távolságú.Az összeg amit szánnék rá az kb 150000 ft max.
Köszi a segítséget
üdv EdEm
-
edem1986
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzáértőkhöz és segítő kész emberkékhez.

Új vagyok a tükrös világban
de azt mindenképp eldöntöttem hogy makró és portré fotózásra szeretnék beállni. Ennek függvényében érdeklődnék hogy milyen Objektíveket ajánlanátok, a gépem egy Nikon D5100.
Illetve van egy fix kérdés, hogy szerintetek ez jó hozzá? Autófókusz lesz vele:
http://www.edigital.hu/Teleobjektiv/Nikon_85/F1.8_AF-D_objektiv-p21739.htmlElőre is köszi a választ.
Üdv EdEm

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest