Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjpeti
tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
"The Ultrasonic Motor (USM) is a new type of motor which
found its first application as a camera lens motor in Canon EF
lenses."
179. oldal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A motor alatt szerintem a komplett egységet értik, de ha a Canonnál így hivják, én miért ne tegyem?
Egyébként a Camera kft kompletten cseréli az egész "motort", vagy hívjuk akárhogy is.Engem személy szerint nagyon érdekelne, hogy ilyenkor mi romlik el benne, és én kizártnak tartom, hogy mindent cserélni kellene, kicsit olyan mintha jobban szorulna a mozgó lencsetag(ok), és emiatt a "kuplung" megcsúszik. Függőlegesen tartva egyik irányba azért jó, mert a gravitáció segít, de a másik irányba pont, hogy ellene van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)