Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a Lv miatt tetszene.Műanyag a váz és még a gombok is,és így rossz a fogása és kényelmetlen(400D,de ahogy néztem a képeket,nem sokat változtattak rajta)
D80 kénylmes váz,gombjai puhák(nem tudni pontosan mikor nyomtad meg).Két tárcsa,felső státusz kijelző,bekapcsoló gomb is jobb,legjobb kereső a kategóriában(lehet hogy nem is egy kategória)
Igaz még 450D nem volt a kezembe(nem is tudom hol lehetne megnézni),de így adatok alapján is jobb a D80,jobban is tetszik.
Miért kérdezted?A Canon-hoz milyen obi lenne?ottkar:Ha K10D vagy K200D nézzük,mert csak ezek lennének árban egy szinten.Én a D80-at választanám.Ha az obikat nézzük akkor nem tudom,mert annyira még nem értek hozzá,de azt tudom,hogy a Pentax-hoz sok régi obi-t lehet venni.Mennyi különbség lenne a Nikon és a Pentax obi között?Árban minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Indul a ChatGPT Health
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest