Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Brother t425w maradt az usb kábel, mivel a wifi nem ment, de kábellel sem tudok nyomtatni! Telepítés után sehonnan nem tudtam nyomtatni word, iprint & scan...
a nyomtató mint hardwer megjelenik. Rájöttem, hogy offline módban volt ezt kikapcsoltam de így sem tudok nyomtatni!
Van valami tipp hogy mit tegyek? Van már két Brother nyomtatóm(mfc5750dw és 920dw)
azokat elsőre telepítettem és évek óta mennek! -
Zolix
tag
Sziasztok!
Vettem egy Brother t425w nyomtatót de a wifi-t nem tudom beállítani mindent a program szerint csinálok össze van kötve usb kábellel látja is a nyomtatót, majd a következő lépésnél wifi hálózat keresésénél semmi!
Van valami tippetek?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy Brother mfc-t920dw nyomtatóm. Nyomtattam ki fényképeket eredeti brother fotópapírra. Pár hónap múlva elszíneződnek a képek, ez mitől lehet? Mit lehet tenni?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van 2 gép párhuzamos portal és egy nyomtatót szeretnék megosztani vettem egy auto switch-et de az egyik gép nem akar úgy nyomtatni a másik gond nélkül, amelyik nem megy azon nincs alaplapi (hátoldali) kimenet csak az alaplapon egy opcionális csatlakozó és vettem egy printerport kivetetést a hátsó egyik bővítőhelyre lehet berakni!
Vennem kellene egy pci-s kártyát vagy mi lenne jó megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest