Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Nem a nyomat érdekel, hanem egy tetszőleges A/4 vagy A/3 oldal CMYK fedettsége százalékban.
A PS az PS tökmindegy melyik cég nyomtatódrivere csinálja, azért szabvány.
A dolog arra kell, hogy van mondjuk egy színes prospektus, ami az ügyfélnek kell mondjuk 250 példányban. Ha pontosan tudnám, hogy mennyi a lapok fedettsége, akkor egy pontos árat tudnék neki mondani, nem pedig egy körülbelülit (mármint neki pontosat mondok, csak én nem tudom pontosan előre, hogy most nagyon sokat mondtam, vagy ráfizetek).
Mégegyszer mondom nem az érdekel, hogy hogy néz ki a nyomat, hanem, hogy mennyibe kerül.
A pipettás módszer sajnos nem működik, mert az egy átlagos színt vesz (max 5x5-ös területről), és az nekem nem jó.
Azért köszi.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Megette az internet felét az AI?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi