- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
Nem a nyomat érdekel, hanem egy tetszőleges A/4 vagy A/3 oldal CMYK fedettsége százalékban.
A PS az PS tökmindegy melyik cég nyomtatódrivere csinálja, azért szabvány.
A dolog arra kell, hogy van mondjuk egy színes prospektus, ami az ügyfélnek kell mondjuk 250 példányban. Ha pontosan tudnám, hogy mennyi a lapok fedettsége, akkor egy pontos árat tudnék neki mondani, nem pedig egy körülbelülit (mármint neki pontosat mondok, csak én nem tudom pontosan előre, hogy most nagyon sokat mondtam, vagy ráfizetek).
Mégegyszer mondom nem az érdekel, hogy hogy néz ki a nyomat, hanem, hogy mennyibe kerül.
A pipettás módszer sajnos nem működik, mert az egy átlagos színt vesz (max 5x5-ös területről), és az nekem nem jó.
Azért köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest