- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Nem a nyomat érdekel, hanem egy tetszőleges A/4 vagy A/3 oldal CMYK fedettsége százalékban.
A PS az PS tökmindegy melyik cég nyomtatódrivere csinálja, azért szabvány.
A dolog arra kell, hogy van mondjuk egy színes prospektus, ami az ügyfélnek kell mondjuk 250 példányban. Ha pontosan tudnám, hogy mennyi a lapok fedettsége, akkor egy pontos árat tudnék neki mondani, nem pedig egy körülbelülit (mármint neki pontosat mondok, csak én nem tudom pontosan előre, hogy most nagyon sokat mondtam, vagy ráfizetek).
Mégegyszer mondom nem az érdekel, hogy hogy néz ki a nyomat, hanem, hogy mennyibe kerül.
A pipettás módszer sajnos nem működik, mert az egy átlagos színt vesz (max 5x5-ös területről), és az nekem nem jó.
Azért köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest