- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
2vs2-őt nem túl izgi játszani, kihagyom.
Balinov írben van, egy ideig még biztosan nem lesz. Yakonak kislánya született és a közeljövőben nem is lesz csak rövidebb pubolás idejéig. Gyíkmarcit az asszony nem engedte társaságba, soha nem is lesz.
Akik aktívak maradtak: Hunor, Pyros, gyerpi, ovecs, booz, sipi.
Ovecs a munkahelye óta alig van, amikor meg van, akkor meg csak ideges. Mivel a jövőben is dolgozni fog, én nem számít rá, mint valódi aktív tag. Gyerpi, te mostanában üdültél, plusz rossz a fülesed. Sipi szintén nincs elérhető állapotban, azt hiszem ő is vakációzik. Booz szokott lenni, Pyros szokott lenni. Én kihagytam egy bő két hetet, de az utóbbi egy-két hétben már voltam, kivéve a hétvégéket (ezzel persze nem vagyok egyedül).
Tulajdonképp 6-an lehetünk a közeljövőben, de ebből egy-két embert csak félnek számolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest