Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sirandrish #4191 üzenetére

ennyi erővel mondhatnád azt is,hogy te miért vetted meg az eredetit,más meg miért nem,és mégis játszik...egyébként meg a gémben az aránytalanság is egy okra vezethető vissza:ha nem lenne,miért vennének az emberek jobb videokarit?no,EZÉRT nem tartom pofátlannak,hogy valaki,a sima csúnyitással(NEM olyan dolgok eltüntetésével/megváltoztatásával,ami tényleges játékelőnyt ad) igyekszik kompenzálni,amit sajnos nem tud a megfelelő vidkari/egyéb hardver használatával elérni.én is néztem tegnap,csak az ugrásmagasság és a sebesség simán nő annyit a 70fps-emhez képest,amit alig hittem,200 környékén,simán gyorsabban tüzel egy vacak mp5 is,nemméghogy egy miniak...igaz énnekem ez már megvolt élményben,amikor még 17-es lcd-n nyomtam,és procim lett végre jobb.csakhát most be is buktam én pl.a +fps-t a nagyobb monitorral...és fura,de egyébként nem értem,miért nincs pl.100ra limitálva a max fps?amikor efelett nem látszik úgysem?van itt sok fura dolog a codok körül,meg is értem,hogy a pam-ot nem folytatták tovább,és csodálkozom,hogy bármiféle elismert e-sport versenyen szerepelhet,leszámitva mondjuk a lanokat,ahol persze gép és cfg ellenőrzés,stb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés