- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
-
SipiBcs
őstag
Rózsaszín?? Előttem a kép, hogy járókerettel, babaszínű mamuszban, tütüben felsorakoztok az m4-ekkel, ak-kal!
Kívülről nézve annyit belevauznék, hogy ha valamit túl komolyan vesz a csapat egyik fele, a másik része pedig ellazázza.... az tutti széthúzáshoz vezet!
Én CSAK hozzátok járok SD-zni, 1ébként meg koth, sab a favorit. Nálatok jó a hangulat, erős az ellen.... és nincs anyázás... Csak tényleg ritkán és kevesen vannak, de mellé kell tennem, ha nem a megszokott arcokat látom, nem is töltök sok időt fennt a szerón!
Maradjon meg együtt a csapat és ha nem megy, ne erőltessétek a pro dolgot, mert csak civakodás lesz belőle!
Tisztelettel:
S!pi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest