Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PyroS senior tag Gyerpi és Lorenzo megtudjátok azt oldani,hogy ki legyen írva a szervereken,hogy "GL és káromkodásért kick"? 
- 

PyroS senior tag Hello. Tegnap este volt egy kis incidensünk a PAM szerón.Voltak fennt 4-en: David,Mate plussz még gyerek.Felmentünk Gyerpivel meg Hunorral erre így kezdték,hogy húzzunk lefelé.Erre mondom mi van?Aztán az egyik beírta,hogy légyszives menjünk le hagy játszanak ők.Csodálkoztam egy sor aztán David beírta,hogy : B@sszatok meg any.......Na erre bannoltam.Nem értem milyen emberek vannak,vagyis inkább gyerekek. 
- 

PyroS senior tag Találtam még itthon egy pár üveggel  
 Gyik így biztos jobban csúszna . .
- 

PyroS senior tag Hello. Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek  más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna. más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
- 

PyroS senior tag Hát remélem ezért nem fog szólni    . .Nesze part2: 
 "Kezdetét vette a Doom 4™ fejlesztése, a következő utazás a legendás Doom világba." -olvasható az id software oldalán a hivatalos bejelentés.Egyenlőre semmi bővebb információ nincs a kezünkben, de ahhoz nem fér sok kétség, hogy a játékot a tavaly demózott Id Tech 5 fogja hajtani. Kemény évek fognak eltelni várakozással, de egyre tisztábban látszik, hogy a játékipar a reneszánszát éli, 10 éve elfeledett franchise-ok kerülnek elő, mint például a Fallout, a Starcraft, a Duke Nukem Forever, Wolfenstein, Diablo, Golden Axe (...), és most az fps műfaj egyik ősatyja, a Doom is beáll a sorba, hogy új híveket toborozzon, és a régi rajongókat újra odaszegezze a monitor elé. Id software-ék hatalmas toborzásba kezdtek, jelentősen bővítik a belső állományt, rengeteg álláshírdetés jelent meg az oldalukon - A játékaikat nem fogják más fejlesztőknek kiadni, ahogy a Quake 4 esetében történt, házon belül fognak az új üdvöskék megszületni. Ha ez nem lenne elég, Carmack mester egy 2007 eleji interjúban a következőket mondta: 
 "Lesz Doom 4. Nincs napirenden, vagy csapat a project mögött, de lesz Doom 4. Lesz Quake Arena folytatás. Van egy Wolfenstein-ünk fejlesztés alatt. Folytatjuk őket(...)"
- 

PyroS senior tag Nesze  : :Amindenit, teljesen váratlan módon az id bejentette a DOOM 4-et, így a sok manapság divatos négyes számú folytatások mellé a legendás frencsájz is kap egy újabb részt. A sajtóközlemény szűkszavú, nem egy külsős csapat kapja meg a jogokat, mint a Quake 4. esetében, hanem az id egy belső csapata kezdi meg rajta a munkát, lévén - a szavaikkal élve - náluk már genetikailag kódolt a Doom univerzum. Meglátjuk, a harmadik részről meglehetősen megoszlottak a vélemények. Nekem tetszett, de valóban sok dologban rosszul döntöttek a tervezéskor. 
- 

PyroS senior tag Bedobnék egy kis offot: Nem próbált még valaki ilyen matricákat?Van egy Dell 6400-em ezt szeretném egy kicsit feldobni. 
- 

PyroS senior tag Találtam képet Gyikről játék közben:    
- 

PyroS senior tag Jó reggelt.Mi lett a vége a tegnap warnak?Remélem nyertetek  . .
- 

PyroS senior tag Szia Bali.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek  .Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek .Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek .Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten .Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten ,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe ,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe .Minden jót Bali .Minden jót Bali   . .
- 

PyroS senior tag válasz  kavicssli

üzenetére kavicssli

üzenetéreSzerintem ez a gép elviszi 800*600-ban de próbáljátok ki.Unokaöcsémnél az egyik régi gépemen(Athlon 2600+,1Gb Ram,Ati 9550) elvitti igaz csak 800*600 minden lowon.A net meg attól függ milyen gyors.Esetleg cfosspeed javít valamit rajta.Hunornál is szokott olyan gond lenni ha a tesója netezik felugrik a pingje 300 fölé. 
- 

- 

PyroS senior tag Hát én egy Amd X2 3800+ (2700Mhz) futó procit cseréltem le a 2180-as Intelre.A minimum fpsem az AMDvel 50-60 közt volt az Intellel nem nagyon megy 90-100 alá max csak a füstben és minden bekapcsolva 1280*1024-ben nyomom.Ja a max meg nagyon sokszor veri a 250-et Amdvel nem volt meg ennyi.Szóval szerintem egy egymagos procihoz képest gyorsabb lesz.Bár a 7600-dat talán a P4 is kihajtja,tehát ha csak procit veszel akkor nem nagyon lesz gyorsulásod mert kevés a VGA-ád. 
- 

PyroS senior tag Viszont ahonnan én is rendeltem az S1-et itt lesz május elején újra S1-es.Szerintem érdeklődj ott. 
- 

PyroS senior tag Hello. Itt van [link].Jobb gomb a linken és mentés.Ez ugyan az mint az Extreme Tuner csak Magic Panel a neve.De ez talán csak a Galaxy karikhoz jó. 
 Igen én cseréltem rajta de már simán ment mert ez az S1-em volt az előző 1950GT-en.Ha óvatosan rakod fel és nem látszik meg akkor a gari megmarad.Persze csak ha nem veszik észre,hogy hűtőcsere volt.
- 

PyroS senior tag Szerintem elég egy kis Intel pl:2180-as nekem is az van meghúzva 3000Mhzre.Ez már kihajtja a 8800Gt.Ha van rá keret akkor a Galaxy 8800Gt 38eFt-ért best buy vagy egy 9600Gt is megéri megvenni. Athomi:Ja akkor így már tényleg szar a gyári hűtő  ,bár én is ezért cseréltem le. ,bár én is ezért cseréltem le.
- 

PyroS senior tag Hello. Nekem is pont ilyen Galaxym van mint amit teszteltek,de már lecseréltem a hűtést egy Accelero S1-re.A gyárival nekem elég hangos volt bár én már megszoktam az S1-et a 13cm ventivel.Kilehet bírni a Galaxy hűtés hangját is főleg miután megtaláltam azt a programot amivel lehetett a venti sebbeségét állítani.Szóval nem rossz a gyári hűtése de ha tuningolni akarod a kártyát akkor érdemes lecserélni. 
- 

PyroS senior tag Ezt nézzétek meg  . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.Remélem minden jól megy,sok sikert nektek.Írj ha tudsz
 .Remélem minden jól megy,sok sikert nektek.Írj ha tudsz  
							 .Ráadásul új monitorom is csak a jövőhét vége felé lesz
 .Ráadásul új monitorom is csak a jövőhét vége felé lesz  .
 . 

.
 . 
							 .
 . 

.De akkor nem éri meg
 .De akkor nem éri meg 

.
 .