- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
most mit kjell itt a csapatoibak csapatál, legyen szép napotok és itt is én kíván iván!!!
-
athomi
veterán
dolgozom
írjatok!
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7794 üzenetére
Nálam meg mindig csörög az a rohadt telefon, de tegnap óta még egy hívás se jött be. A melóhelyen alig van bent valaki. Most igazi nyugdíjasnak érzem magam.
Holnapra én is szabadságot veszek ki, mert a szobámat ki kell takarítanom, fodrászhoz kell mennem, és még ajándékot sem vettem senkinek.
amúgy ajándékvásárlásra ötletem sincs -
athomi
veterán
de kihalt itt minden
-
athomi
veterán
Nem volt kedvem sokat tesztelni, csak a Dirt2-t néztem meg, mivel használja a 4 magot. Használja is, mind a 4 magon egyenletesen oszlott meg a terhelés magonként 60% körüli használattal. Szinte hajszálra ugyanolyan értékeket kaptam (min., max., avg), mint az E8200-zal.
Szóval játékokat alatt nem sok értelme a 4 magnak, még akkor sem ha használja a játék, kivéve ha alacsony felbontásban, alacsony grafikai beállításokon játszunk.
szerk.: Azt hozzátenném, hogy alapon ment a quad, 2.33 Ghz-en. Teljesen elég egy HD4850 alá 4 magot használó alkalmazások alatt. Ha húznám sem lenne több fps-em, mert VGA limit van és nem procilimit. Más játéknál, ahol csak 2 mag van kihasználva, elképzelhető, hogy kisebb procilimitem lenne, de ezen egy kis tuning majd segít.
-
athomi
veterán
megjött a legkisebb quad, csinálok az E8200-vel egy-két mérést, aztán megnézem mit tud a kis quad
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7773 üzenetére
CoD miatt nem fejlesztek, most is megvan hozzá az fps-em. más játékokat meg inkább vga limites beállításokon játszok (1680x1050, max beállítások, 16xAF, 2-4xAA), így semmit nem ér a 4 mag, mint ahogy az E8200 upgrade sem sokat ért.
egyszerűen csak szeretnék kipróbálni egy 4 magost, q8200-ra nem kéne különösebben ráfizetni
ha más nem tömöríteni jó lesz vele -
athomi
veterán
Nem képzelődsz, de gondolom a cod4-et te sem full felbontáson, magas beállításokon játszod
Az E8200 óta nekem is ott van 250 fps körül, bár vannak esetek, bár nagy dzsumbulyban nem fix, 200 alá is beeshet, de az még nem gond, mert annyinál az AK még elég folyamatosan lő és nem ugrál. -
-
athomi
veterán
A kihajlás hiányára két dolgot tudok elképzelni. Az egyik, hogy sokan nem tudnak kezelni ennyi billentyűgombot, a másik, hogy a konzolosok a joy-jal képtelenek rendesen használni, illetve akik billenytűzetet használnak, azok előnyben vannak. A fegyverek kevésébé rángatására hasonló tippjeim vannak. Nem véletlen mondom, hogy az egész el van konzolosodva.
-
athomi
veterán
tegnap este rávertem a billentyűzetemre
most újat kell várárolnom
ezt a billentyűzetet néztem ki, sztetek? -
athomi
veterán
Különben emiatt az elkonzolosítás miatt nagyot csalódtam az IW-ban. Konzolon szokás, hogy elindítod a multit és bedob egy pályára meg egy csapatba, de ott nem gáz, mert a konzol erre való, míg a PC egy társasabb hardver (tímszpík, haverok, stb.).
Úgy néz ki a PC-re már az IW sem akar felesleges erőforrásokat fordítani... -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7576 üzenetére
most olvasom, nem lesz lean-elés a játékban? a többiről nem is beszélek.
-
athomi
veterán
lesz valaki ma este? csak azért kérdem, mert lenne 3 cod2-es csapattársam, akik szeretnének egy cod4 wart
rólatok meg tudom, hogy nem csaltok, így az első mehetne ellenetek
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy tegnap nem mentem warra amikor hívtatok, de bratyó épp használta a gépet.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7502 üzenetére
Nekem a HD3850-esen volt az az ovális hűtő, ami neked a HD4870-en. 1.5 évig használtam problémamentesen, a jelenlegi tulajánál most is problémamentesen megy. Lehet kifogtál egy szar szériát. Én inkább azért nem ajánlanám, mert egy HD4870-re nem elég, max. magas fordulaton.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
huáááá...ma este elvileg végig leszek
-
athomi
veterán
na, tegnap este nem lehetett egy rendes war-t lejátszani
az ellenfél vagy szar volt, vagy eltűnt -
athomi
veterán
válasz
Balinov #7291 üzenetére
Asus-t én már megtanultam, hogy nem szabad venni. Felesleges kacatokkal teledobálják a dobozt, amiért egy nagycsomó felárat elkérnek, magán a hardveren az alakatrészeket meg olcsó szutykokra cserélik.
SipiBcs: Ha csak 150-es lett volna a pingem az hagyján, de sokszor félpercekre 500+. Amúgy 150 és 150-es ping között komoly különbségek lehetnek. Egy időben nekem 150-es pinggel szinte semmit nem késett a lövésem, mígy CoD2-ben annyit késett, hogy lehetetlen volt bárkit is lelőni.
-
athomi
veterán
Két napja felkeresett Fromy és azt mondta, hogy Ovecs meg Vostok megy vmi lan party-ra velük szeptemberben Gyomaendrődre. Hívott engedm is. Mi is van akkor ezzel a lan party-val és innen ki megy?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #7237 üzenetére
mennyé repülővel oszt nem kell útlevél, ráadásul csak 1.5 óra az út
-
athomi
veterán
Szoktatok hétköznapokon warozni?
-
athomi
veterán
Asus EAH3850 Glaciator eladóóóóó!
szerk.: szereztem egy Gainward HD4850 Golden Sample-t jó áron
-
athomi
veterán
gyerpivel mi a helyzet, rég nem láttam
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #7001 üzenetére
Az irodám ablakai pont keleti és déli irányba néznek. A nap munkaidő kezdettől a munkaidő végéig folyamatosan besüt. Meg lehet dögleni a melegtől.
Arról nem is beszélve, hogy 1 hónapja csinálják az ablakom alatt lévő főutat, így állandó jelleggel ütnek, fúrnak és mocskosul büdös van. A türelmetlen autósok mocskolódnak, verekednek, karamboloznak. Nem a legjobb feltételei a munkának,de nyomni kell, mert tele vagyok ügyiratokkal, amiket a szocpol miatt nagyon rövid idő alatt el kell intézni. Monjuk azokat is szeretem, akiknek most jut eszükbe építési engedélyt kérniük az utolsó pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest