Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
ati power

-
gyiku
nagyúr
ma estere ki lettunk hivva 5v5 vagy 6v6. ki jon? kb 8tol. nekem jo

-
gyiku
nagyúr
lol
ezert este kaptok 
-
gyiku
nagyúr
ez van most
-
gyiku
nagyúr
nem tudok feszkot adni a ramnak, alapbol 1.8V. akkor everest miert mer 1.94-et?

-
gyiku
nagyúr
cod5re meg lehet venni az ujat, vagy mi?

en asszem most megalltam a lepcson. ha kapnek booztol 5000BE-t, akkor meg kene vennem vmi vgat is hozza. de nem banom, legyen

szal valszeg marad ez a conf, a kovetkezonel meg majd koosabb leszek, nem kene megint ebbe a hibaba esnem, hogy nem tudok feszkot allitani
bar akkor sem lenne jobb a helyzet, de hat meg is csak a tobb a jobb, nem? 
nyarra igerik am3 + ddr3at, kivancsi leszek
-
gyiku
nagyúr
miapics, szenior tag, oyeee.
-
gyiku
nagyúr
am2 x64 pinmod de en ezt nem merem megcsinalni

-
gyiku
nagyúr
lol
jol latod a dolgokat. roviden az a helyzet, hogy szoltak, hogy kapok 1 ujat. nade, itt jott az ujabb problema
21volt februarban, mikor megvettem, most meg mar utanad dobjak 13ert. mondom a csajnak, nyilvan 21korul fogok valasztani vmit. odakertem az osszes nyithato telot. volt 3 motorola, egy 2760 nokia, meg ez. hat, ez nezett ki meg a legnormalisabban, node nem noi... igy elhoztam, vehetek Reninek masikat, ezt meg el kene adni.
kapott a bolt 1 emilt a pannontol, hogy ma megyek, zarojelben biztos ott volt, hogy problemas ugyfel, seggkinyalas ajanlott, mert ahogy bementem es mondom mivan, mondja a kiccsaj, hogy olvasta az emilt, 1 pill, hatrament, jott fonokasszonnyal, es 2en dobaltak kb a szoloszemeket a szamba... -
gyiku
nagyúr
SGH-E210 elado, terjesszetek az iget lecci

-
gyiku
nagyúr
dudor van 8.5 cat

-
gyiku
nagyúr
ugy nez ki talaltam moddolt biost a lapomhoz, abban mar elvileg lehet feszkokat adni. kerdes: modbios nem kuszik fel, akkor az elkurhatja nekem lapom? vagy lehet aztan majd visszarakni origit? vagy hogy muxik ez?

-
gyiku
nagyúr
1400

melyik oldalt nem nyitja meg?
http://www.partyhardcore.com/blowjobs/ovecs_deepthroat.htm <-- ezt?
-
gyiku
nagyúr
csavonak 4600+ meg 2 db hd2600xt van crossba, 3d06 ad neki 8000et. ha jol emlexem tuning (verem erre a 10%ra
) nelkul kaptam 6400et 4400+al. tehat: gyerpi nem erdemes meg egy 7600 sli-be 
-
gyiku
nagyúr
nah, tok jo, iponban nincs keszlet, szal nem lesz ma egerem, csak holnap.

-
gyiku
nagyúr
ez is aranyos. csavo ipon-ba dolgzik. miert nem vagyok milliomos? mar vennem is a hasonlo finomsagokat, mar csak egy 3870x2 kene bele xrossba

Új hozzászólás Aktív témák
- Shure Podcast mikrofon
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezert este kaptok

holnap megvan elvileg