- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
"A refoldosok azt írják, hogy kell keresni valakit, akinek a célnyelved az anyanyelve és úgy akarsz hangzani mint ő, majd leutánozni a beszédstílusát. Talán Krashen mondta, hogyha eljátszod, hogy mondjuk angol vagy, akkor sokkal jobban fogsz angolul beszélni, mintha idegen, angolt tanulóként tekintenél magadra" - ebben nagyon is lehet valami.
Mikor kimentem Ciprusra, akkor sok olyan embert próbáltam utánozni akinek angol az anyanyelve (sok gyári brit ment oda nyaralni, meg voltak angol Ciprióták is), május elején kezdtem, és augusztus-szeptemberre többektől megkaptam, hogy ugye én is gyári angol vagyok?Viszont azt is észrevettem, hogyha sokáig nem használom, hetekig hónapokig, akkor nagyon vissza lehet esni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest