Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2168 üzenetére
En is szerettem Sopront, visszajaro voltam par evig. A Tarodi varat epito hobortos oreget pedig mar szemelyesen ismertem. Nem tudom el-e meg, de mar 2007 korul se volt gyerek. Mikor legutobb voltam is, el-el suhant 1-1 kovel, amit beepitett valahova. Nagyon birtam az oreget.
Igen - en is ezt a ket helyet tennem az elso helyre (Sopron es Eger). Nekem Eger azert nem jatszik, mert mellette laktam, igy suru "turista" voltam a kornyeken. De bizton allithatom, meger egy hetet, az tuti. Erdemes majd egyiket a masik utan feltetlen felkeresni. Sopronrol mar tobben irtak kedvcsinalot...Egerben es kornyeken erdemes megnezni: varosi seta, var, templomok, Szepasszony-volgy, Egerszaloki (de foleg a Demjeni) furdo, Felsotarkany, Belapatfalva, Szilvasvarad es meg lehetne sorolni.
Amiert viszont most en irasra szantam magam - jelenleg 3. eve, hogy kint dekkolok New Yorkban, ami szerintem remek hely, de minden szepnek vege van egyszer...nyaron huzok haza es arra gondoltam, hogy el szeretnem vinni a szuleimet es a parom szuleit egy repulos kulfoldi utra, mondjuk egy hetre, valami kozepkategorias szallodaba, felpanzioval. Megerdemlik, mert joforman kulfodon se jartak meg es a nyaralas nekik csak a rokonlatogatasban merult ki.
A szempontok, hogy ne legyen tul messze (sok oras repulout), legyen tengerpart is es latnivalo is a kozelben, lehetoleg mediterran-fele hely legyen, palmafas feeling. Ezt 6 fore kb egy-masfel milliobol szeretnem kihozni, nem tudom megoldhato-e...? Gorogorszag jutott elsore eszembe, esetleg Spanyol, de az mar dragabb lenne.
Mi a velemenyetek, ti hova mennetek ilyen nepes tarsasaggal, akik azert 60-70 korul mozognak es van egy mozgaskorlatozott is koztuk?[ Szerkesztve ]
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Koszi a tippeket!!!
Nezegettem egy-ket Portugal es Spanyol lehetoseget, de 6 szemelyre masfel millkabol csak a befizetett ut jott ki szuken, kocsiberles, koltopenz nelkul.
Nekem is nagyon a Gorog vonal tunik jarhatonak, meg neztem meg par egyeb szigetet, mint Malta, vagy Ciprus.
Sajnos eleg vegyes a tarsasag stilusa, mert apam es aposom el volna egesz nap a meleg vizben, a tenger azert annyira nem meleg, tehat meleg medences szalloda-fele jonne jol. A tenger inkabb csak feelingnek kell es nekunk fiataloknak. Anyam utal furodni (strandolni), igy neki ez nem palya, ezert kell a latnivalos hely. Szoval nem lesz egyszeru mindenkinek a tokeletest nyujtani, de azt hiszem elveznek, mert eloszor elnek at ezeket.
Teljes ellatas jo is, meg nem is, mert ugyan nincs gond a kajara, de rogzitve lennenki a helyhez es a menuvalasztekhoz is. Ez Gorogben nem tudom mennyire gazdag egy szalloban, de azt hiszem erdemes felkeresni egyeb spec ettermeket is.
Ezt a Lefkadat sokan dicserik, jobban utanna nezek a helynek, mit nyujt. Onnan mennyire messze van a repter amugy es mivel lehet oda jutni?
A masik, amin meg filozok, hogy igenybe vegyek-e utazasi irodat? Ugyanis ketten az asszonnyal lazan leszervezzuk magunknak foglalasokat, de nem tudom ennyi embernek sima ugy lenne-e...? Az iroda talan kedvezmenyt is adna, ha 6 utast szallitok neki... Van jo iroda otlet megbizhato, effele tarsas buli szervezeshez?Cel otletek meg johetnek - koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Igen, egyenileg szoktam kettonknek, most csak arra gondoltam, hogy pl tudok-e 6 szemelynek foglalni egy jaratra repcsin, stb. Nem voltam meg ilyen tobb szemelyes szervezesben, de utanna jarok, ha zokkeno mentes.
A Booking.com-on szoktam foglalni, de ott sok szalloda csak reggelit biztosit - mindegy, majd kereskedek.
Neztem a Gorogoknel, 500 korul jo helyeken, jo szallodakat talalni. A masik 500 a repjegy lenne kb es a tobbi koltopenz.
Ha konkret helyet tudtok javasolni, ami nyugdijasbarat (es akadalymentes), azt megkoszonom. Ibizat pl azert nem valasztanam, mert enyhen fogalmazva nem nyugdijas celpont.
Mar Izrael is eszembe jutott (mert vallasosak is) es elveznek, de az nem nyaralas, hanem egeszsen mas jelleg, igy nem valoszinu a valasztasa.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Koszonom, megfogadom a tanacsodat.
Szerintetek erdemes megnezni Athent a romjaival egyutt (vagy hanyagolhato)? Igaz, az nem a szigeteken van, de talan kocsival erdemes lenne felkeresni, ha ahhoz kozeli tengerparti helyet keresnek...Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Huu, koszonom az infokat!!!
Akkor nem megyek a fovarosba (igazan csak engem erdekelt volna, az oregeimet nem nagyon, igy nekik egy kinszenvedes lenne).
Ok mar mind nyugdijasok, ezert raernek akarmikor menni. Mi meg a parommal talan nyar kozepen-vegen megyunk haza, igy az eloszezon kilove, csak az utoszezon johet szamitasba. Foszezonban en is neccesnek tartottam, plane, hogy anyam foleg nem birja a hoseget (es mellette meg a strandot se - igy halmozottan hatranyos eset )
Gyanitom, hogy szeptember vege korul jon csak ossze a dolog. Ha meg akkortajt valami kozbejon, akkor csak jovore (amit nem szeretnek, mert nem fiatalodnak mar ok sem).Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz tkazmer #2197 üzenetére
Nagyon koszi ezt az ajanlot! Fel is keltetted az erdeklodesemet a hely utan - komolyan fontolora is veszem. Ez a plussz info az eszaki elonyokrol, plane tetszik. Ilyen szemelyes +hatter infokra voltam pont kivancsi a forumon, mivel altalaban utanna lehet nezni a standart nyaralohelyeknek mindenhol, de kinek milyen tapasztalata van, az mindennel tobbet er.
New Yorkrol is van sok utleiras, de en, aki itt vagyok, jobban latom a helyi vonatkozasokat. Nem mintha mindent ismernek, de azert hetvegente felkeresunk ezt-azt.Akkor igy mar leszukulni latszik a csaladi uticel Lefkada (es meg 1-2 Gorog sziget) es Ciprus celhelyekre.
Ha meg van valakinek otlete, szivesen veszem.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz tkazmer #2199 üzenetére
Igen, jo otlet ez a privat taxi dolog, ahol mukodik. Regebben olvastam az index forumon, hogy aki Mauritiusra megy nyaralni, az is ilyen egesz napos "idegenvezetos" taxit keressen, mert ott is gyakorlat. Sot meg olyan is volt, hogy a sofor elvitte a nyaralokat a hazaba, bemutatta a csaladjanak - ez mekkora mar...
Sziciliat nem neztem, bar gyanitom, hogy tobb a turista es a repulo is dragabb (csak atszallassal lehetne eljutni, azt meg nem szeretnem). Esetleg Romabol berelt kocsival (aa, nem hiszem). Amugy biztos szep hely az is.
A parommal, mivel meg alig jartunk Europaban (mi fonakul Amerikaban kezdtuk, aztan Europa) - szeretnenk sok helyre elmenni majd. Autos korutakat kepzelek el, bar biztos faraszto lesz, de egy rovidebb koruttal (Cseh, Del-Nemet, Svajc, Ausztria) belekostolunk, hogy izlik-e vagy sem. Ha igen, akkor 2 fo utat tervezek: 1, Nemet, Dania, Norvegia (esetleg Svedorszag); 2, Szlovenia, Eszak-Olasz, Francia, Nemet, Svajc, Ausztria.
Ennek a kedvunkon kivul a szabadidonk, a dragulo uzemanyag ar es a 10 eves Focusunk szab hatart. A terv megvan, aztan meglatjuk. Visszaterve: Sziciliaba se volna rossz lekocsikazni, de tobben lebeszeltek az olasz korutrol autoval.Nem tudok egyenlore semmilyen kozvetlen jaratot ide. Remelem nyarra beindul valami, mert igy eleg gaz, sot dragabbak is lettek hirtelen a jegyek, meg atszallassal is.
En is tervezek egy varosnezos, kiszallot...mikor megyunk haza, azt tervezem, hogy Parizsban megulunk par napig es csak utanna folytatjuk az utat Bp-re.Szoval elkepzeles van boven (itt Miamiban voltunk mar es meg a nyugati partot is meg akarom nezni ), de hogy mi lesz ezekbol...? Remelem a nagy resze osszejon.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz concret_hp #2202 üzenetére
Igen, most neztem - van Cataniaba kozvetlen jarat.
Hm - jo kerdes...Gorog sziget, Ciprus vagy Szicilia...?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Miert irja ki mindig, ha kuldeni akarok egy uzit, hogy a kapott adatok ervenytelenek? Egy begepelt szoveget sehogy nem enged elkuldeni...
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Haat, meg ilyet. Bingo! Az a szo volt.
Szoval, amit akarok (moderalva) mondani:
AMD Power! Igazad van, mi is igy voltunk otthon. Ceges udulot nem kaptunk (posta), mert lefoglaltak elore a jobb helyeket a fejesek, igy csak a kapott udulesi biletaval jutottunk el par kozepes szalloba az orszagban (Bukkfurdo, Sopron, Heviz). Ezzel kifujt az udulesunk...es a lehetosegunk. Aztan csorgattam a nyalam kulfold utan, de majdnem minimalberbol, kozepes hitellel nem igen volt realitasa meg Europanak sem, nem meg egzotikus helyeknek.
Aztan fordult a kocka, mert szerencsere ez az amerikai ut megteremti a lehetosegeket nemely dologra. Felreertes ne essek, gazdag nem lettem a 3 ev alatt, csak lett nemi penzem elmenni egy-ket helyre...es elvinni az egesz eletukben hasonlo cipoben jaro szuleinket.tkazmer! Ti melyik szalloban voltatok? Neztem, de eleg sokat latok eszakon is.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz tkazmer #2211 üzenetére
Megneztem, szep hely es szep szalloda. De az nem eszakon van, hanem kelet-delkelet szelen.
Nem baj, attol meg jo lehet.Sziciliaba biztos kulonleges a filling, de vannak konkret nevezetessegek is?
Ha nem csapatostol mennenk el, hanem csak ketten a nejemmel, ugy erdemes kocsival nekiindulni, vagy tul razos? Inkabb berelni jobb?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz tkazmer #2214 üzenetére
Wow - ezt a Ciprusi kette osztottsagot nem is tudtam (hogy meg mindig tart). Jobban bele kell olvassak a jelen politikai dolgokba ezen a teren.
Igen, a 2200 km nem 10 perc... Nem lenne rossz bejarni kocsival hosszaban egesz Olaszorszagot, de gondolom egyben tul faraszto es jo sok idot (meg nemi penzt) visz el.
Sima autos utat tervezek pl Toscanaba es egyeb eszak olasz teruletre, de mar Romaig sem gondoltam lemenni a negykerekuvel.
Mindenesetre koszonom a sziciliai tippeket!Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
En Lefkadat ajanlom, nem voltam meg ugyan, de tervezem. Mindenki aradozik rola.
Valoban nincs repulos ut oda szervezve, legalabbis nem tudok rola. Viszont jobban is jarsz, ha magadnak szervezed meg, mivel a koltopenzed arat megsporolod.
Ajanlom figyelmedbe ezeket az oldalakat:
Tajekoztato a repulos hlyzetrol: [link]
Szallasok: [link]
Latnivalok: [link]Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz medvetalp78 #2219 üzenetére
Mivel masabb neked egy sziget? Szebb, vagy jobb a floraja? Esetleg csak a tudat, hogy elrekesztve vagy a szarafoldtol?
-
zeno70
tag
Sajnos Lefkada nem kedvez a repulos nyaralasnak.
Igen, tobb variacios a dolog.
1 - kozvetlenul Athenba az Aegean Airlines-al, majd onnan busszal vagy berelt kocsival,
2 - atszallassal Athenba, majd onnan busszal (vagy berelt autoval)
3 - Thesszalonikibe repcsivel, onnan busszal (vagy autot berelni),4 - busszal menni
5 - kocsival menniEs meg egy alternativ utazas annak, aki szereti a valtozatos es kalandos dolgokat.
6 - Sajat autoval elmenni Velencebe, ott hajora szallni (kocsival egyutt) es levitorlazni Igoumenitsa-ba (esetleg Patrasba). Onnan mar csak 110 kilometer Lefkada.
Itt lehet megkukkolni a kompokat: [link] es itt [link]
Ha csak repulos utak erdekelnek, akkor a celallomasra Korfura, Kretara, Rodoszra es Zakhyntosra tudsz hamar meg eljutni...
-
zeno70
tag
válasz medvetalp78 #2238 üzenetére
Azt gyanitom, hogy inkabb penze nem nagyon van a nepnek nyaralni lassan. Pedig fontos lenne a feltoltodes, kikapcsolas szempontjabol.
Ha mar megkerdezted - en pl nem megyek a nyaron sehova nyaralni. Igaz kulfoldon dolgozom, igy kicsit ez is nyaralasnak szamit, de nem lesz idom 1-1 napnal tovabb szabad lenni.
Aztan talan osszel hazamenve, par napos parizsi megallot szeretnek beszurni.
Ez a terv...es ha osszejon, a korabban emlegetett csaladi kiruccanas Gorogbe, Szicilia videkere vagy Ciprusra.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz medvetalp78 #2240 üzenetére
Oh, ne is mond, 3 eve nem voltam nyarani. Mar nagyon ki vagyok ra ehezve. Oke, a munkam elvitt Miamiba es New York sem rossz...be is jartam mar minden zeget-zugat, de csak 1-1 napra es ez nem igazi nyaralas.
Igy hosszu ido ota az marad, hogy a gep elott ulve tervezgetek europai korutakat kocsival, meg mindenfele utakat...aztan majd meglatom, hogy mi jon ossze belole.Aki megy, annak kivanok nagyon szuper kikapcsolodast!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz medvetalp78 #2247 üzenetére
Volt egy lehetosegem kijonni egy ismeros altal, idosgondozni. Innen vagyok hetente egyszer szabad es ez altal mentem Miamiba is 2 honapra (veluk), de olyan, hogy szabadsag, nem nagyon van. Ezt vallaltam, tudtam mivel jar...csak hat hianyzik a "vacation". Eloszor csak 1 evre terveztem, de mivel nem fizet rosszul, igy huzom-halasztom, hadd gyuljon a steksz.
Miami-Beach valoban egy alom volt. El se hittem, hogy ott vagyok.
Attol mar latvanyilag nem sok szebb helyet fogok latni, ugy erzem, de azert Europa is sok gyonyoru dolgot rejteget. El is terveztem, hogy be fogom jarni, amit csak lehet belole. A tengerpart mar annyira nem vonz, mert egyreszt a Floridait nehez uberelni, masreszt ahol lakom, 20 perc metroval a part, igy mar nem ujdonsag. Mas latvanyossagok viszont erdekelnek. Na meg a termal vizek hianyoznak nagyon, amivel tele van kis hazank is. Itt a kornyeken sehol sincs ilyen. Mondtam is a paromnak, hogy ha hazamegyek, egy hetig ki se jovok a Demjeni termalvizbol.2 het nyaralas - huu, az nekem is de jol jonne... De majd annak is eljon az ideje.
Legyen minden varakozasodat felul mulo nyaralasod!
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz medvetalp78 #2249 üzenetére
Ja, feltetlen menj el Floridaba, plane, ha ismerosok is vannak, talan nem kerul egy vagyonba... Ha ott vagy, nezd meg a Miami Beach-et is, megeri.
A Vegas-i eskuvo meg...kiraly lehet. Ott meg en se jartam, de tervben lenne az is, mielott hazamegyunk. Houston (ott lakik egy rokonom), majd onnan Grand Canyon, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco korut kocsival. - jo lenne, ha osszejonne, de meg kerdeses.
Es akkor ugy mennek innen haza, hogy mindent lattam USA-ban, amit erdemes...aztan johet a jo oreg kontinens.
Na meg a masik - az asszony Kenyaba akar menni.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz Boxer001 #2262 üzenetére
Elnezest kerek...es mindenkitol, akit ez a kep bantott vagy nagyzolasnak tunt!
Ha vissza olvastatok, lathattatok, hogy munka miatt voltam ott es nem mert k***a gazdag vagyok es jatszom itt a fejemet. Ossze teszem a kezem, hogy mig mas tenyleg vagyonokat kolt el ilyen helyeken, nekem ingyen volt (sot fizettek), de nem is volt am annyira felhotlen az az ottlet (a munka miatt).
Es azert tettem fel "kedvcsinalokent", mert Medvetalp78 irta (2249 hsz.), hogy o is keszul kimenni Floridaba.AMD Power - szivesen mondanam, hogy ki kell jonni dolgozni es megvalosul, de nem mondom, mert tudom, hogy mindenki nem johet es sokan nem is tudnak, illetve akarnak. Sot, itt sincs annyi munka, hogy batran ajanlanam mindenkinek.
En is csak egy atlag vagyok, akinek szerencseje volt meglatni ezeket.Higyjetek el, ezt is meg lehet unni (mint a legjobb not is ) - nem is hely a legfontosabb, hanem, hogy jol erezd magad ott. En szemely szerint az Egerszaloki termalban jobban erzem magam, mint a New Yorki tengerparton.
Ameddig meg van hol kikapcsolodni, ellazulni, addig annak az oromet kell nezni, ugyhogy fel a fejjel! Es mindenki erezze szuperul magat, ahova megy!!![ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Itt vagyok mar en is.
Dehogy haragszok barkire is... En is irigyelnem kicsit a szep helyeken levoket. Csak keseruseget, rossz szajizt nem akarok senkinek e miatt.
Ugy szeretnem, ha mindenkinek lehetosege lenne latni ezeket es meg szebbeket is!!!
Be kene utalni mindenkit eleteben egyszer legalabb valami egzotikus nyaralasra...pl Maldiv-szigetekre.En is meg vagyok rettenve az otthoni helyzettol. Tudom, hogy ami ram var, az nem lesz egy leanyalom. 3 eve mar, hogy nem voltam magyarban, igy csak a hirekbol hallom, latom, ami ott megy...de nem tul szivderito. En se voltam sose egy "nagymagyar", ugyhogy ha nagyon gaz lesz otthon, megint kiindulok valahova, azt hiszem. Ide mar nem johetek egy darabig, mert tul tartozkodtam, igy ez kilove. Azert szeretnem meg bejarni, amit tudok, mielott elhagyom az orszagot.
Regen a Balatont en is szerettem (20 eve), de par eve mikor voltam, mar valahogy nem olyan volt nekem se.
En inkabb megszallott varosnezo es wellness-rajongo voltam (vagyok). A bukkben nottem fel, igy az erdo, a hegy, es a vadregenyes taj nem ujdonsag es nem is vonz. Persze a szep ujdonsagot ertekelem azert.
A termal vizekert oda vagyok es ezt hianyolom itt nagyon. Ebben Magyarorszag tenyleg elso rangu.
Europat meg meg nem is lattam (Ausztrian Romanian es Szlovakian kivul), ugyhogy lesz mit bepotolni. Gorogorszagot nagyon fel szeretnem fedezni!!! Aztan a kotelezo Horvat es Olasz korut. Meg valamiert Franciaorszag vonz...
Tenyleg - mit szoltok Franciaorszaghoz (aki jart ott), erdemes bejarni? Vagy felejtsem el ezt a hulyeseget...?[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Koszonettel vettem ezt a tartalmas leirast.
Szeretnek is eljutni minel tobb helyre, bejarni az orszagokat, varosokat, stb.
Ausztriat es Svajcot elkepzelem a szep kepekrol. A nemet varosok is (es a sziklak tetejen levo kastelyok) csodasak lehetnek. Ezeken a helyeken (mint Svajcban is) gondolom latszik a gazdagsag es elegancia.
Gorogorszag szigetei, partszakaszai (es Horvat is) lenyugozoek lehetnek. Olaszorszagot ugy kepzelem, mint az olasz embereket - temperamentumosnak. A regi varosaik igazi kincsek...foleg a tortenelmet szeretoknek. Spanyolorszag is vagany lehet, foleg a deli part menten. Jo tudni, hogy ott nem olyan draga az elet.
Franciaorszag szerintem azert vonz, mert kicsit ismeretlen, titokzatos elottem. Remelem nemcsak Parizsba jutok el, hanem videkre, a kis falvakba is. A Skandinav orszagok kozul Norvegia csabit. Terveztem is egy autos korutat a norveg Lysebotn-Kjerag kornyekere [link] ami nincs kozel es a valoban horror benzin arak mellett meggondolando.
A benelux allamok nem nagyon erdekelnek, Britannia se nagyon, esetleg a skot terulet, a varakkal.Hm, sok szep cel, sok szep terv - egy resze remelem megvalosul.
[ Szerkesztve ]
-
-
zeno70
tag
válasz tkazmer #2312 üzenetére
Jo terv. Kanadaban hova tervezel menni? Gondolom az egeszet bejarni sok ido, igy elonybe kell reszesiteni egyes helyeket...
AMD Power: Nekem is piszkalja a fantaziamat a lakokocsis nyaralas. Meg sosem voltam ilyenben, nem tudom mennyire jo opcio egyeb szallasok helyett. Nektek van ilyen vagy berelni terveztek?
Olvastam egy forumot (ha valakit erdekel, bemasolom), ahol lakokocsis es lakoautos fanok tarsalognak. Ezekkel jarjak be Europat es ez egy szenvedely nekik. Kicsit megerintett a szele a dolognak, egyszer kiprobalnam en is. Berelnek par napra probakent es elmenni vele valahova. Aztan kiderul, hogy izlik vagy nem.InHell: neked meg fantasztikus nyaralast kivanok azon a szep, egzotikus helyen! Miert arra esett amugy a valasztasod? Azert kerdezem, mert ilyen azsiai ut talan nekem is meglesz egyszer, de sok hely van es nem tudom hova volna erdemes elmenni.
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2314 üzenetére
Nem hangzik hulyen. Egyesek igy beallnak egy strandra pl es ott toltenek heteket...de barhol letanyazhatsz vele. Az igaz, hogy ha furikazni akarsz vele, akkor nem art egy eros kocsi ele.
En lako autot gondoltam berelni, mert az 1.6-os Focusomat nem kinoznam vele.A lako otthonkent valo vetel pedig igazan kimeriti a valsag lakas izgalmas fogalom koret. Amcsiban is a csorikam, de szabadlelku tesok mar regota alkalmazzak ezt a lakas modozatot.
Meg nalunk is divatba johet...Ha kicsit is vonz a dolog, feltetlen probald ki es meglatod, tetszik-e. En is tesztelni akarom majd.
MaciG - igazad van, kihasznalni csak sok utazassal eri meg. Es akkor jo ez, ha nem el akarod huzni egy tavoli helyre es ott ulni egesz vegig, mert akkor az apartman olcsobb. Ez a kalandokat es a vadregenyt szeretoknek opcio, ugy, hogy nincs celallomasod, hanem turazol vele...akar az orszagon belul is.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2318 üzenetére
Igen, nem art, ha telked is van hozza. Habar itt ebbol nem csinalnak nagy ugyet. Vannak lakokocsi parkok es abban vannak, mig nem cuccolnak arrebb. Az igazan kotetlenek pedig a nyilt vadonban utnek tabort egy idore.
Ez egy eletforma. Nem javasolhato barkinek, de aki szereti, annak nyero.Amugy itt olvasgattam errol, amit mondtam: [link]
Meg itt egy klub, ha erdekel valakit: [link]Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Lattatok mar ezt ?
-
zeno70
tag
Semmi mozgas az oldalon - mindenki nyaral???
InHell - hazatertel mar? Meselj, mi volt, hol jartal, hogy erezted magad es vegul mennyibol jottel ki?
Valaki nem hallott rola, a American Airlines vagy mas tarsasag nem akarja nyarra beinditani a Budapest-New York kozvetlen jaratot? Nem is ertem, miert szuntettek meg...mindig telthazzal jart.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2326 üzenetére
Nem csak a hely fontos, hanem az, hogy erzed magad.
Egy ismerosom befizetett egy draga egzotikus utra, aztan az ido egyik felet atidegeskedte mindenert, a masik felen meg reszeg volt, amitol nem emlekszik a dolgokra. Ugy jott haza, hogy nem sok maradando szep elmenye volt. Jobban jart volna, ha nyugiban elmegy Fonyodra es jol erzi magat. Ugyhogy fel a fejjel es legyen jo kikapcsolodasod!
A kuponokrol olvastam valahol, hogy becsaposak is lehetnek, mert korlatozott a benne rejlo lehetoseg, nem mindig azt adjak, amit igernek es kupon nelkul is hasonlo arakon, rugalmasabb korulmenyek kozott lehet lenni. Nem tudom, melyik kuponrol volt szo, csak korultekintesre hivtak fel a figyelmet, nehogy ugy jarjanak a feltuzelt ugyfelek, mint ezen a nem tul jol sikerult kepen: [link]Majd kivancsi leszek a lakokocsis elmenyedre is, ha megcsinalod.
-
zeno70
tag
Igen, errol beszelek, hogy olvastam valami forumon, hogy rendesen at lettek vagva a kuponnal a mit sem sejto ugyfelek, es ez tobb sikon is szopas volt...az arak, a szabad helyek, a nyujtott szolgaltatasok, az idopontok, stb teren.
En nem akarok lebeszelni senkit a kuponokrol, mert lehetnek igazan jo lehetosegek altaluk, csak elovigyazatosnak kell lenni veluk kapcsolatban, hogy ne legyen kesobb meglepetes.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Konkret tanacsokat nem tudok adni, mert meg en nem voltam Horvatban soha, de nemreg valaki a Plitvicei tavakat dicserte, hogy nem szabad kihagyni a kirandulasbol...a kotelezo tengerpartokon kivul.
Jo nyaralast nektek!AMDPower - sajnalom, hogy nem jon ossze semmi a nyarra neked. Tudom, nagyon rossz az, mikor az ember mar tervez es szinte szamol vissza, majd uszik az egesz.
Vigasztaljon a gondolat, hogy talan az uj helyeden (es tanfolyamoddal) jobb fizud es tobb lehetoseged lesz a jovoben. (Es 1-2 hetveget akkor is szurjatok be valahova)Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz BloodyEddie #2344 üzenetére
En regen Foldvart szerettem - azt nezted?
Anyaam - de regen voltam mar a Balcsin. Tenyleg igaz, hogy Horvatban nyaralni is annyiba van, mint a Balaton? (Nem mondom el hol furodtem tegnap, mert megvertek )
-
zeno70
tag
válasz Füge007 #2346 üzenetére
Nem azert kerdeztem (hasonlitottam ossze), mert Horvatorszagot fenyezem a Balaton elleneben, hanem kivancsi voltam, hogy tenyleg igy van-e ez, mivel olvastam rola.
Nalam igaz, amit korabban mondtam - a helytol fontosabb, hogy jol erezd magad...akar a Balcsin is.(Itt voltam...es mar jo a viz, mert itt is durva meleg van Coney Island 1 es 2
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz Füge007 #2349 üzenetére
Wow - ez a buvarkodas nekem is izgatja a fantaziamat egy ideje. Kell hozza jo uszonak lenni? Ugyanis azzal hadilabon allok, viszont szivesen lemerulnek, megnezni a viz alatti vilagot.
TV nelkul siman elvagyok (lassan 3 eve, miota kijottem, nem nezem), a net mar nehezebb lenne, de meg tudnam allni. A telefont meg ugy utalom, ahogy van. Ha csak tehetem, kikapcsolom.
Nagyon vagyok mar megnezni Horvatot (es mast is), de egyenlore be kell ernem New Yorkkal. Szupi hely ez, de a munka nagyon lekot, igy nem mozdulhatok, pedig jo lenne mar ujbol mast is latni.Latom, Foldvar meg mindig elol jar a strandjaval a tesztben...
-
zeno70
tag
válasz Füge007 #2353 üzenetére
Jo lenne, de el vagyok havazva. Majd otthon...
Tenyleg - Magyarorszagon van megfelelo oktatas e teren? Egy ilyen mennyi ideig tart es mennyibe kerul? Tovabba en veszem meg hozza a felszerelest vagy adnak (pl az oktataskor es majd elesben is)? Gondolom, te se huzol mindent magaddal a nyaralasra...[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz Füge007 #2356 üzenetére
Hm, jol hangzik, koszi! Beleolvastam a masik topicba is - ott mar eleg profik kommentelnek, de sok hasznos infot olvastam. Mindenesetre nem rossz kis hobbi ez, majd meglatom, hogy belevagok-e vagy maradok a felszinen.
Lattatok mar a rozsaszin tengerpartot a Bahamakon? Erdekes lehet...
"Az árnyalatot a Foraminifera okozza, egy korall rovar, ami halálakor elhullajtja rózsaszín páncélját."Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Na, en meg a te Lefkadai kepeidre mondom, hogy elkepeszto! Elkepesztoen jok, szepek...nagyon szep hely valoban! Ezek alapjan biztosra veszem, hogy ide el fogok menni, ha hazamegyek. Komoly mennyiseget tettel fel, respekt!
Nem neztem vegig (egyenlore) az osszes kepet - mivel jartatok be a teruletet, robogoval? Autot berelve is el lehet jutni ezekre a helyekre mindenhova? Ugyanis a parom szeret motorozni ugyan, csak eletveszelyesen kozlekedik, igy inkabb kihagynam, plane kulfoldon...
Milyen szallodaban voltatok, megfelelo volt? Onalloan szerveztetek, foglaltatok vagy irodaval mentetek?
Ugy tunik, Gorogben Lefkada a best - ha valaki mashogy gondolja, kerjuk ossza meg![ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
En meg ezen a Wizz-Erste hitelkartyan gondolkoztam, hogy talan kivaltom. Valahol olvastam egy forumon, hogy ha torleszt idoben (nem kesik es nincs kamat), a pontjaival minden evben ingyen repul egyet vele.
Szerintetek tenyleg igaz ez? Mert nem hangzik rosszul, bar ki tudja, mi a buktatoja...?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Mindkettotoknek igazatok van. En ezeket tudom, de a fent emlitett hitelkartyarol torteno vasarlasok utan adjak a Wizz pontokat, amivel utazol ES ha idoben torleszted a hitelt (beteti kartyadrol), akkor nincs kamat, csak visszateszed a lovet es kesz.
Itt egy cikk (nem tul friss, de a kondiciok nem sokban valtoztak, ahogy figyelem), ami szerint megeri a buli. Tehat a lenyeg az idoben valo kiegyenlites es akkor nem szamol kamatot.Van valakinek esetleg ilyen, aki gyakorlatban tudna meselni rola??? Megkoszonnenk az infokat.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2409 üzenetére
Igen, Olaszban tenyleg sok a szarka - en is igy hallom. De talan nem is olaszok, hanem egyeb (pl roman cigok, stb) csinaljak a fesztivalt.
Szerintem nem csoda, hogy egy szegenyebb orszag szabadstrandjain (mint pl Bulgaria) "halasznak" a tolvajok. Vagy a "vendegmunkasok" Olaszban.
Sajnos ugyanezt hallom a Balcsirol is, ott is megy a turkaszas. Erosebb rendori jelenlettel lehetne ezt megallitani, de mint tudjuk, ok inkabb a bokorban bujkalva fotozzak az autosokat...mert kell a tervet teljesiteni.
Hal'Istennek itt a tengerpartokon nem tapasztalni ezt. Akarhanyszor otthagyjuk a cuccot a parton, erintetlen marad, mig vissza nem szedelgunk hozza.AMDPower - orulok a kellemes idotolteseteknek! Eleg huzos arak lehetnek, ha annyiban volt, szallas nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Kivancsiak leszunk az elmenyeidre! Azon belul hova lesz az ut?
En is tervezem majd Torokorszagot, all inc.-al - azt mondjak, franko.Hja, tervek-tervek...lassan mar tervezem bejarni az egesz vilagot, de hogy mi lesz belole...? Jo lenne mar eljutni valahova, 3 eve nem voltam sehol, 1-1 napon kivul. Persze szep hely ez is, de jo lenne mar mast is latni. Sorry a panaszkodasert!
AMDPower: Igen, elgondolkoztato - 150 a Balcsin vagy 200 Gorogben, ami azert kicsit elmenydusabb. Na de te is azert tanulsz, hogy jusson ezekre is jobban...legyen ugy!
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #2424 üzenetére
50-60 ezer korul (10 ezer/szoba/nap) kapsz 2*-os szallokat a ho vegere, ami mar elmegy szerintem, bar nem tudom neked milyen arfekves es szinvonal a megfelelo, es mikor utazol.
Pl ez itt [link][ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Koszonjuk a beszamolot!
En is hallottam par ev ota rossz velemenyeket Riminirol es kornyekerol. Regen felkapott es kedvelt hely volt, de szerintem elszaladt veluk a lo. Ahogy nott az etvagyuk a profitra, ugy csokkent a vendegek megbecsulese. Egy ismerosom is mondta, miutan hazajott onnan, hogy oda tobbet soha - szarba se neztek, sot meg is loptak oket. Inkabb a nyugati partot szivlelik manapsag. Sajnalom, hogy te is rosszul fogtad ki, meg jo, hogy az Alpok karpotolt.Keldor papa: jo kikapcsolodast es toled is varunk nemi elmenybeszamolot!
MaciG: A te beszamolodert is nagy koszonet! Lefkadara mennem kell!!!
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz AMD Power #2436 üzenetére
Hat sajnos ugy nez ki en sem.
Ha maradunk jovo evig, akkor meg van egy halvany remeny egy oktober-november kornyeki egyhetes Las Vegasra, de nagyon halvanyan. Egyenlore csak a munka, orrverzesig.Aki teheti logassa meg a labat a nyarbol maradt 2 hetben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest