Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Régebben volt egy progi ami a kernelbe mint modul beépült és azon keresztül lehetett dolgokat állítgatni. Mivel sok értelmét és nagy változásokat nem láttam ezért hamar kifújt az érdeklődésem iránta. Szerintem a project is leállt, de ezt nem tudom biztosra. Nálam a tuning linux alatt annyit tesz, hogy a kernelt magam fordítom és optimalizálom és a legkevesebb programot töltöm be. Gnome, KDE szóba sem jöhet :) Most XFCE4-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 377 megából 259 szabad. Ezek futnak közben: szerverszolgáltatások (ftp, samba), xfce4, dnetc, mozilla 2-3 példányban, xchat, gftp, sylpheed, xmms, terminálok.
Az nvclock-ot ha lesz időm még most este kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok egy gef4mx440-es kártyán.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest