- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viharhozo
addikt
Na, csak sikerult kirinyalni, elvileg atveheto a Compkeres 3070ti.
-
viharhozo
addikt
válasz
Shkiz0 #10556 üzenetére
Ez a Compkeres sztorinal tobb sebbol is verzik.
Egyreszt nem 15-30 percig lehetett rendelni, hanem tobb oran at, es egy ido utan valtott Raktaron-rol Rendeles-re, aztan pedig el is tunt.
Masodszor van, aki kapott belole, onnantol meg tejesen ertelmezhetetlen az egesz, hiszen akkor ennyi volt, utana le kellett volna loni az egeszet.
Harmadszor meg most se toroltek a rendelest, pedig 6 nap alatt csak ki kellett volna derulnie, leteznek-e ezek a kartyak.
-
viharhozo
addikt
MSI RTX3080Ti - VENTUS 3X 12G OC 530k
A mult heti olcsobb volt 5%-kal, de ez meg igy is gyakorlatilag MSRP, nettoban kevesebb a nemet arnal. Plusz eddig barmit rendeltem innen, ket napon belul meg is volt.
-
viharhozo
addikt
válasz
warcat #10519 üzenetére
Ezt gyakorlatban probalta mar vki?
En vettem Zotacot Nemetorszagbol. A regisztralas egy darab automatikusan generalt e-mail. Nincs fiok, semmi. A supportnak irtam haromszor 1-1 honap kulonbseggel, soha nem valaszoltak semmire.
Ezek utan ugy voltam vele, h annyira nem szivesen kezdenek bele egy gariztatasba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest