Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grófnő
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy lángelme, ezért gondoltam kérdezősködöm. Gép vásárlás előtt állok és szeretnék tudakolódni erről az Ionos dologról.
Olvastam már róla teszteket, véleményeket, és az érdekelne a legjobban, hogy ez az Ion+Atom páros mennyire stabil és megbizható? csak általános dolgokra kéne gép (netezés, msn...stb.), érdekelne még az op rendeszerek futtatása (sebessége), meg hogy szerintetek az Atom proci mennyire életképes stb.
sorry, ha valami nem érthető, próbáltam rendesen megfogalmazni.Tulajdonképpen saját tapasztalatok,vélemények érdekelnek.
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest