- Egy újabb érdekes eset
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz westlake #21708 üzenetére
"Részemről elengedtem a témát, mivel amúgy sem tudok semmilyen bizonyítékkal szolgálni. Csak logikusan gondolkodom."
Most ne támadásnak vedd amit írok, csak én is logikusan gondolkodom. Ha csak komplett kész kártyákat lehetne tesztelni, akkor egy Kingpin egyedi tervezésű méregdrága kártya akár kuka is lehet, ha arra egy zs kategóriás gpu kerül(véletlenül). Szerinted a mai világban a véletlenektől függnek a dolgok? Szerintem nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Delta Force (2024)
- Egy újabb érdekes eset
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- További aktív témák...
- Red Devil Amd Radeon RX 5700XT 8GB Videókártya 6hó jótállás/számla
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- NVIDIA Quadro P4000 8GB GDDR5 4xDP
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest