Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
válasz Németh Péter #1837 üzenetére
Az a baj ez 3x8 pin. A 90%-a kiesik vele. 4x8-as nincsen véletlen?
-=RelakS=- Na az szép.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz Németh Péter #1850 üzenetére
Köszönöm! Így már szimpibb. Már csak kártyát kell vadásznom nekem is. De türelmesen ülök a vadászlesen..
Bezol: Nagyon szép eredmények. Nagyon jó kártya ez a GW! Gratula!!
KAMELOT: Nov 1 Az alzánál is. Már minimum 10-en megrendelték. Kiváncsi lennék mennyi jön, hogy van -e meg értelme beállni a sorba vagy sem!?
Valakinek esetleg nincsen Palit Gamerock otthon? Kiváncsi lennék arra is.
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #1859 üzenetére
Ez már a GW phantom 3090ti-nál memóriában megállt 72 fokban 450W-on. A leghűvösebb volt szerintem.
A tuf 90 fok volt és ráadásul mindegyik ciripelt. Ami annyira nem jött be. -
Szabi020
tag
Én is a palitot nézem. Gainward Gs-t akartam de nincs. A palit gamerock Oc elv ugyan az. Így én azt fogok venni szerintem.
3090ti-ből volt nálam 5 tuf mindegyik cicergett valamennyire, egy vicc az összes az áréért! Gw sokkal jobb és olcsóbb. Így nem is erőlködöm reszemről.
Palit-om még nem volt. De Sok tesztet néztem stb. Ez még ciceregni sem fog. Max hangosabb a ventije De tekintve, hogy 50% föle nem is kell menni mindegy is.Mondjuk annyi, hogy mindenképpen az oc mert a sima csak 450W max tdp-.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz Alvin_ti4200 #2087 üzenetére
Ne is mond az innot... 3090-ből az volt az első. Kegyetlen hangos volt. És meleg is. (mondjuk a 3090 tuf-nál az is jobb volt hőfokban)
90ti nél frissültek a hűtések így az egy másik liga. De a Gw 20 fokot vert oda a Tufnak a memória hőfokára itt már. (Elötte nem volt.)Tudom, sejtem. Nem lesz a leghallkabb a palit. De nem is adok 250-el többet egy hallkabb de melegebb kártyáért 2 hónap múlva...
Azokat sem próbáltam soha. Asus.giga,msi, Gainward, Evga(Evga is jó volt, de megértem ,hogy elegük lett.) vonalnál ragadtam le. De az, hogy asusból az összes cicereg a többiből egy sem azért az meg is győzött valamiről.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
out of the box" köszönöm szépen a lényeget!
Az életben nem vennék ilyent. Bekockáztatta, így járt.
(Meg is van az oka mért volt az. Mert az eredeti dobozán átment egy nyerges..)Kíváncsi lennék doboz nélkül mennyi volt? 1500? átalakítót fabrikált hozzá vagy hogyan megy ez ilyenkor?
Vicces, hogy ezentúl vízmértékkel vagy lézerrel kell nézni rendben van-e. Komoly
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz ForRedGlory #2119 üzenetére
Rendben! Úgy jött amúgy ide, hogy eddig(mai nap részben) csak erről volt szó. De az nem zavart senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz kevike576 #2312 üzenetére
Én hétfőn rendeltem innen egy inno-t amikor mutatott 5 db-ot tegnapra.(okt 18)
Rendelt más is innen, nem tudom neki változott-e? De nekem továbbra sincs semmi infó. Mikor rákérdeztem azt mondták -25db-on van a készletük. Így nem tudom mire fel lehetett most rendelni. Érdekesnek találom.[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz kevike576 #2315 üzenetére
Igazad van, Fahrii volt de a Gw-vel járt így. Nem tudom az innos rendelése áll-e még?!
Rendeltem én már mindent amit lehetett! Nyilván fizetés nélkül természetesen. Elhozok egy gaming OC-t szerintem. Az jut elvileg. Persze azt nem lehetett házhozszállítással kérni. Kérdésemre a válaszuk az volt mert nem volt raktáron a rendelés pillanatában! Aha mondom akkor a többi amit lehetett rendelni az igen? Erre nem tudtak mit mondani. Érdekes ez is. Így majd örzik még kicsit mire odajutok.[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #2481 üzenetére
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #2484 üzenetére
Nem erőltették meg magukat a ventik. Hangja az nincs is így.
Egyedi venti profillal megy. Meg van rántva igen. Közel van a 3000mhz-hez, de azt sajnos nem éri el. Azért egy max 450W TPD kártyától ami a legalapabb szerintem, nem rossz. Ja és nem ciripel. Csendben van. Még 20 euró értékű steam kupont is adott az inno. Le a kalappal.
-
Szabi020
tag
válasz ForRedGlory #2494 üzenetére
Szerencsére kaboca nem költözött bele!
Féltem ettől a tipustol mint a tűztől. De alaptalanul szerencsére.BeZol:
Nekem is Evga táppal megy. -
Szabi020
tag
Itt megragadnám a lehetőséget a kérdésre és megkérdezném cserélt- e valaki az új 13900K-ra? Esetleg az előző generációról.
Nekem a 12900Kf-al CPU limites 4K-ban a kártya szinte minden játékban.
Ami egésszen durva! Van pár mag ami elfogy hiába összeségében szinte csak sakkozik.A 450W-os-al sem bír el..
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz KillerKollar #2604 üzenetére
Szupi. Köszi. Lehet nekem is itt lesz már addigra!
@ForRedGlory: Krumplival nem hiszem. Mert ha húztam a procit jobb lett az eredmény. De úgy is kevés az ereje. De majd kiderül ha itt lesz az új.
-
Szabi020
tag
válasz ForRedGlory #2613 üzenetére
Videók alapján semmi. De anno is ez volt, élőbe meg na bumm érzésem volt.
zebra_hun
Forzát megnézem majd csak le kell töltsem.[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi020
tag
Egy kis 12900KF vs 13900KF a 4090-el. (saját)
Így raktam fel, mert egyszerübb volt.
Nincs amiben ne lenne jobb 4K alatt. Valahol kevesebb a difi van ahol több.
Végre pörög maxon a GPU a legtöbb esetben és sokkal stabilabban fut minden.[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi020
tag
válasz zebra_hun #2877 üzenetére
Az 5.4Ghz all core az Oc. 5.1 vagy 5.2 a legmagasabb mag és csökken mindegyiknél 100mhz-et alapból. 5.5-nél már fagyott. Nem beszélve arról, hogy hűthetetlen már.
voodoo98:
Semmi baj. Megnézem majd!
Hát igen. Kijön ott is.Csak procit igen. Kapott egy Bios upgradet a lap és kész.
-
Szabi020
tag
válasz ForRedGlory #2881 üzenetére
Küld be még párszor hátha valaki nem látta.
Köszönjük. Ja. nem..
Inkább hiszek a saját tapasztalataimnak.
zebra_hun:
Azt nem néztem valóban. Igazad van. De legalább egyiknél sem! Megnézem majd azt is.[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz ForRedGlory #2885 üzenetére
Nekem is teljesen mindegy. Bár, hogy mivel vezetem félre azt nem értem. A megnézett játékokban ez a különbség látható. Nekem a 12900Kf-el valamiért nem volt kerek a szitu. Így most azt érzem a helyére került.
Nekem ezt a pénzt egy ilyen kártya mellé megérte. Nyilván aki cserélni akar az cserél, aki nem, az nem.
Azt hozzáteszem, hogy brutál meleg a cpu.
és 316w-ot kér. Ezt megtekeri valaki egy 600W-os 4090 el. Az elég fincsi.[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi020
tag
-
Szabi020
tag
Már a 6-dik volt minimum. De valószínű volt még pár db. A 6 az fix.
Szerintem megvan a véleményünk az úriember tevékenységéről.Találtgyerek:
A 30Xx széria alapján. Abból is a 3090Ti-nél már nagyon Jó volt a gainward. Így én azt mondanám. Illetve én is azt választanám. Egy Phantom GS ha kell még egy kis kakaó pedig tökéletes kb.[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #3830 üzenetére
-
Szabi020
tag
válasz KillerKollar #3888 üzenetére
Ne aggódj. 133%-os tdp-n nyomatom a gaming Oc-t. Semmi baja. Nem nagyon izgatom magam ezzel. Annyi tény, hogy az oldallap nincs fent. De eddig sem volt... Te se tedd. Használd. Én 1x bedugtam és kész.
-
Szabi020
tag
-
Szabi020
tag
válasz kevike576 #4899 üzenetére
Nálam anno volt 3090Ti Tuf Oc és sima is egyszerre.Akkor én is kíváncsi voltam mi a helyzet. Azt leszámítva, hogy már ott is mind CW-zett Mhz-re pontosan ugyan oda boostolt mindegyik. A legjobban pedig a sima bírta az OC-t. Nem az Oc-s verzió. Így nekem 1ft-ot nem érne az Oc.
Ráadásként 2 fokkal hűvősebb is volt a sima memóriája. -
Szabi020
tag
válasz Rabbitf_24 #6707 üzenetére
Azt most a kép kedvéért nem bontanám ki! Igaz "csak" egy TUF
fatal`:Szívesen. Legalább tudtam szemléltetni a különbséget!
GEIL: Lehet belekarcolna a 35 fokba nálad akkor!
Találtgyerek: Mindkettő 4090. De pont ott a doboz is mögötte!
GW-n jóval hangosabbak a ventik. Gigán 100%-on is brutál csendes- Cserébe hűvösebb a GW. Oc között ha van max 1-2% a giga javára. De ez lehet a 600w-os tpd miatt is. Abszolút rendben van ez a gainward. Annyi, hogy ez GS verzió!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB TUF GAMING videokártya - garancia: 2027.09.03.
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti Gaming X Trio gyári garis 2026.07.21-ig
- Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB - Garanciális!
- Rtx 4070 ti super omniblack 35 hónap garamciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest