- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
Igen az innonal ugyan ez volt nálam is de aztán uj driver megoldotta lehet abban csesztek ell valamit most. Mondjuk nálam a 2 monitor miatt is csinálta de ma megnezem neked ha gep kozelben vagyok inditgatja . Fentebb nem irtak hülyeséget lazán bebugolhat egy ddu megprobalnék meglesném valami nem e hatja a vga-t.
-
gery14
senior tag
Pörgeti a kartyat a felbontás nekem inno3d 4090nél volt hogy nem fan stopolt (mèg uj volt a 4090) mert a felbontás miatt magason volt a gpu es a memo clock. A 4090amp extreme airo nem csinalja..
igaz en mindig fan stop off on használom már a kàrtyákat egyedi fan görbével Hangtalanul megy... nem zavar a ház leszigeteli. -
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Zotac 4090 amp extreme airo-ra rakot már valaki másik biost- ha igen melyik másik gyártoét érdemes ha érdemes ?
-
gery14
senior tag
Én nem is értem miert vannak oda az emberek az 5080ért túrós 16giga vram.. kiflivel Inkább 4090 vagy 5090 majd 1x ha lessz
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Inno3d 4090 x3 oc nál marad a gari ha alphacool vizes blokkal rakod össze. Bár én végül nem vizeztem le a kártyám. Ez az infó a gyártótól van.
-
gery14
senior tag
Igen erre gondoltam én is de alapon van az egész gép csak az xmp aktív. Bios is elég friss max pár honapos. Annyi hogy giga bios van fent az inón de igy toltam hibátlanul honapokat a bf-t aztan egyik frissesnel kezde ami alap torles ujrarakas takaritas stb mindent probaltam. Uj wint is kapot par honapja uezt csinalta a régivel csak ez az egy game csinalja... + feszt kiprobálom.
-
gery14
senior tag
Sziasztok adott eme fosshalmaz BF 2042...
Indítom van hogy neha befagyasztja a gépet ujrakel indítani Aztán elindul.. vagy eljut a menüig vagy a gameben neha kidob ezzel. A net is tele ezzel a szarral.. Nem hinném hogy a kàrtya a hibája vagy bármi másé a gépben mivel csak a 2042,csinálja,semmi más... Este lement reggelre egy ram memtest hibátlanul. A gpu memtest is lement hőfok a kartyanak hibátlan.
sok youtube praktikat már próbálgattam. Van hogy megy hibátlanul tegnap pl 2 kört lement aztán megint ezt a hibat dobta be.
-
gery14
senior tag
Dead Island 2 epic es fotaliga állandóan crashel van hogy 10p van h tobb óráig megy. Minden ejolel nélkul megy aztán asztalra vág azt vettem eszre h leesik a gpu kihasználtsag beesio minden es kilép.. ez mifasztol lehet ? Olvastama neten h van akinek patent van aki szinten szopik vele.
4090 legújabb driver.. fent.
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Evga 850 gold nekem picit ciripeltette az inno3d 4090 a tápot nem a kártya ciripelt. Visszagondolva minden szaros kártyámmál volt cirip. Csináltattam egyedi kábelt a vga hoz most az 1500w titán tápom full kusban van csilio fps nél is az evga tápok ilyenek.. Hozzáteszem 2x8Pin a custom kábelem boven elég hozzá giga bios van az innon.
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
4090 Inno3d x3 oc nincs csirip . Az elozo evga 850es tápomat visszont ciripeltette. A 1500as maker plus titán meg rohogve delejezi
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Pár hete a Gw Inno3D kapta a fikát h utolso szarok hat legyen nekem legalább itt van a gépben de nyugodtan lehet locsolni a plusz 3-400 ezreket egy zászuszé meg a tobbiert ennel a kategorianal pont lofasz ertelme van szetkuldeni csak it sokaknak a számokra áll a cerka az h uanyi az fps mint ami mingy szetolvad
Lehet tolni a sufni oc-t nyitott ablaknak meg az erkélyen 3D mark win
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- GAINWARD GHOST RTX 4070 12GB GDDR6X! RGB-s (szín és effekt módosítható)! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz en mindig fan stop off on használom már a kàrtyákat egyedi fan görbével Hangtalanul megy... nem zavar a ház leszigeteli.