Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
-
kornel76
aktív tag
válasz
#15779328 #3854 üzenetére
Én is tőlük rendeltem, EVGA-t , és még mindig order processing van ....... de megerősítettek, hogy annyiért jön amennyiért rendeltem, de nem tudják mikor. Chaten október eleje - közepe hangzott el. Emailben ennyi sem. Nekem mind1 ráérek, legalább kijönnek a custom waterblockok a kártyához.
-
kornel76
aktív tag
válasz
hun1997 #3804 üzenetére
És azt te honnan vetted, hogy az EVGA mondott baromságot? Van EVGA kártyád , vagy csak a magyar ún "hozzáértő" oldalak cikkeit olvasod? [Itt] az EVGA fórum linkje ahol a CEO Jacob Freeman kifejti mit és hogyan tett az EVGA a hiba javítása érdekében még a megjelenés előtt. Több youtuber pedig (Jayz2cent stb) pedig kivesézi ,hogy a túlzott boost ami megfekteti a kártyákat. Az EVGA legalább tett valamit a javításért nem úgy mint a Gigabyte vagy MSI, akik csak kinyomták a kártyákat. Még a Colorful is jelzett , hogy gebasz van a kártyákkal és dologznak a javításon. Abban igazad van , hogy nem csak a kondik a baj , hanem az enduserek felelőtlen boost módosítása is.
P.S.: Asus crash-re tudsz linket mutatni , csak azért kérdem mert a TUF kártyáknál pont a 6 drága kondi került beépítésre.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Laraxior #761 üzenetére
Linus jól kitesztelte [RTX Titan és 3080] párossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest