Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkyTrancer

senior tag

válasz - = Zk = - #38562 üzenetére

Igen igen, kímélem szóval nem hagyom hogy, maxon tekerjen
    Ez minden cuccomra igaz, amolyan berögződés. Nem melegszik nincs nyélen járatva, legyen szó bármiről autó bármi
    Sokkal hosszabb az élettartam így nincs széthajtva
    A felsorolt gamek némelyikénél ezeket muszáj meglépni, mert vannak olyanok hogy 100% on tekerne a kártya, de fps meg 100 alatt, ami jó persze, de inkább legyen csak 60-70 fps de nyugisan
    Mikor majd eladom a kártyát ezeket bele lehet írni hogy itt nincs szétégve a csatlakozó, meg szanaszét száradva minden az állandó 70 fokos hőtől
    Manapság minden műszaki cikk legyen szó bármiről annyira nyélen van járatva hogy ez mind az élettartam rovására megy.
    Ezt ellensúlyozom ezzel ennyiről van szó
    Amiket eddig eladtam, vagy megtartottam, minden mai napig hibátlanul üzemel. Vannak itt 10+15 éves cuccok is nálam és mintha új lenne minden :)
    Egyszóval sok esetben laza, de egyre több esetben már trükközni kell a beállításokkal
    Még szerencse hogy nem vagyok egy fps fan hogy jaj 165 alatt nincs élet, mert akkor rtx 6090 alatt nem lenne élet jelenleg :D
    Egyébként igen, nem tetszik nekem mikor meglátom hogy 300 wattba is bele tudna nyalni ha ki van hajtva...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés