- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csatlakozom a topikhoz, egy 3090 FE-vel.
Hát valami szörnyen indult a kapcsolatom a kártyával. A drivert nem engedte feltelepíteni, a telepítés közepénél blackscreen, semmire sem reagál semmi. Restartolni sem lehetett a gépet, majd be sem bootolt a kártyával. Reseat, restart, másik ssd stbstb után végre bebootolt, majd ugyanúgy nem engedte feltelepíteni a drivert. Néhány kör szórakozás után sikerült rájönnöm, hogy Gen4-ben nem engedi a drivert telepíteni, csak Gen3-ban. Miután sikerült feltelepítenem a drivert, utána restartot követően kifagyott a windows, nem bootolt, kezdődött minden újra, de most legalább volt driverem. További nyomozást követően sikerült rájönnöm ,hogy a csodás Corsair Icue volt a bűnös, megpróbálta vezérelni a kártyát, ez okozta az egészet. A szoftvert kigyomlálva végre működésre bírtam a kártyát.
Végül 1875@850-et találtam érdemleges UV-nak. Memóriát nem piszkáltam. Szerintetek érdemes lenne a MHZ-t még alacsonyabbra venni a kisebb feszültség érdekében? Szerintetek hol van a sweetspot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók