- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor #81088 üzenetére
Megrendeltem közvetlenül a blokkot már, EK-tól. Ki is fizettem, 65 ezer ft rá, a hátlap és az alsó blokkal együtt.
Csigusz (proci985) mondta, hogy közvetlenül az EK-tól rendeljem akkor hamar kiér.
De az biztos, hogy várok vele. Idén nem nyúlok szerintem hozzá.
Mellesleg abban nem értünk egyet, hogy nem ér az annyit, rendkivül megnöveli a teljesitményt, nem boostol a kártya, tuningnak is mindjárt lesz értelme, TDP nem fogja érdekelni, BIOS csere azonnal szóbajöhet magasabb fogyasztás miatt is, igazából a viz jelentene ennek a szériának a megfelelő hűtési megoldást.
Bohockodunk itt ventilátorokkal ilyen 300W fölötti GPU esetében, elkell engedni, akinek nincs vize rá épitsen ki egy kört kész, ennyi.
Akinek meg nyilván nem kell a teljesitmény az beéri az olcsobb hűvősebb kártyákkal is.Aminap néztük meg, bratyom mondta, tojást nem akarsz sütni a kártyán?!
Csak anyira meleg az ASUS hátlapja játékközben, nyilván ez természetes nekem is a 1080Ti blokk hátlapja bitang volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Yellow, Bontatlan, Új, 0 Perces, Sárga, 1 Év Apple Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Zeiss Ikon Contessa LK
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro