- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
PeTeR_33 #106551 üzenetére
shkiz0 meg tud, mert elad havonta 2 3080-at, és kész
"Az amit leírtam az nettó haza árulás definíciója." azért ez így elég meredek kijelentés. Meg kellene kérdezni azokat akik külfüldre mentek boldogulni, hogy miért.
De mondok egy példát is rögtön. 2 diplomás jogász doktor haveromnak elege lett a közigazgatásból, mert a fizetése egy 3 műszakban dolozó operátorénak felelt meg, ill. kicsit nehezményezte, mikor az első sorban felállva kellett tapsolni a Kéviselő Úrnak. Elvégzett egy villanyszerelő tanfolyamot, kiment a határ mellé külföldre, azóta is villanyszerelőként dolgozik, elköltözött a panelből, házat vett, félretett pénze van, ill. egy régi mercije amit csak vasárnap vesz elő. Ez a különbség.
A fizetését ugyanúgy itthon költi, aminek több, mint egy negyede az államot illeti, csak mondom. -
Dreamie
őstag
válasz
PeTeR_33 #106551 üzenetére
És amit utánad fizetnek az államnak? Te nem kéred rajtuk számon? Még nem vagyok nyugdíjas, de már előre félek, hogy nem is lesz nyugdíjam. Az egészségügyi ellátás meg hagyjuk, voltam már kórházban, többet nem szeretnék... A fizetésekről meg nem is beszélek. Én egész jól keresek itthon, de ez külföldön 3x keresik meg ugyanennyi idő alatt jobb körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged