- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn4k388
tag
Sikerült döntenem és le is rendeltem a kártyát.
végül úgy voltam vele hogy azt a plusz 20 ezret megér az hogy elvileg nincsen típus hibája.
gigabyte tudtommal tud ciripelni és némelyiknél hangos a venti.
Így hát a ő lett a kiválasztott. MSI GTX 1060 GAMING X 6G
Másodlagos szempont hogy a piros fekete a gépem szín összeállítása.
Tisztába vagyok vele hogy ár teljesítmény arányba nem a legjobb döntés volt.
Most egy gtx 760 van a gépben ha megjön a kártya kel drivert telepíteni? vagy fel ismeri a mostani?
-
-
törölt tag
Én 1060-ból csak 1 ventiset próbáltam eddig (Inno3D), de annak alig van hangja. Fejhallgatóval játszom, semmit sem hallok belőle.
Az R9 290-em (Sapphire) szintén 1 ventis hűtése az olyan volt, mint egy porszívó. Fejhallgató ide vagy oda, azt lehetett hallani szerintem még a szomszéd szobában is, de hogy a csukott ajtó előtt kint a folyosón lehetett, az 100%. -
BReal
addikt
Hogy tisztázzuk a dolgokat: A te 390-ed TDP-je 275W, a 970-é 145W volt, tehát 130W különbség a 2 között. GTX 1060 és RX 480 esetén ez 120W-150W, tehát 30W különbség.
Továbbá:
A 970 ill. 390 a lényeges ebben az esetben (az XFX nem egyedi hűtéses változat, hanem referencia design hűtés).
-
hash99
senior tag
Ha adott lesz az 1440p akkor mindenképp 1070-et vegyél
Én 6 gigás 1060-al tolom jelenleg és kevéske 1440p -re. Tény nem nagy kompromisszumokkal de ha már egyszer kiadsz egy rakás pénzt gondolom te is azt szeretnéd érezni hogy faszán megy minden és "megérte".
Én személy szerint megvárom a vegákat és már adom is el a 1060-t és jön egy 1070 vagy vega kari.
Nem tudom a 390-nél milyen volt az MSI hűtése de az új szériáknál mind az rx mind a 10x0 nagyon dícséri mindenki őket.
-
törölt tag
Ha fontos az időtállóság, akkor nem is kérdéses, hogy a 1070 a befutó nálad.
1060 3GB a VRAM mennyisége miatt ütközhet korlátokba, a 1060 6GB-on elég lenne ugyan a VRAM, de a GPU ereje néhol kevés ahhoz, hogy teljes mértékben kiszolgálja azt. Mindegyik nagyon jó kártya, tökéletesen együtt lehet élni mindegyikkel, de ha maximalista vagy, és az időtállóság is szempont, én a 1070-et venném a helyedben, ha már egyszer felmerült, mint esetleges opció. -
csa33ee
aktív tag
-
sakal83
addikt
hát ekkora házba (Fractal Node 202) tényleg nem árt, ami kifele fújdogálja a hőt
, de a másik kettőbe bármelyik gtx1060 jó lesz szerintem
A ref hűtő jó, hatékony, csak hangos. Kizárólag erre gondoltam.
Az R9 390-nel nem lehet egy lapon említeni hőtermelésben, az egy kazánka
De ne legyenek ábrándjaid. A gtx1060 is megakad Ultrán. Ahhoz gtx 1070 kell, főleg, ha pár évre tervezel.
-
csa33ee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU