- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Xtreme Gaming GTX1060 húúú azt nagyon-nagyon nézegettem a G1 Gaming után
Igaz ha nem mondod nem is tudom, hogy ott ilyen jól sikerült a hűtés. (Wooow OC terhelésben is milyen jó) Még az újabb szériás Aorus GTX 1060 9Gbps amire még kíváncsi lettem volna, hogy most hol tart a Giga ezen a fronton, de ugye a piac bedőlése miatt esélytelen volt az új szériából kapni.
Rengeteget fejlődtek egyébként a Giga termékei szvsz, ma a Gigabyte sokkal többet jelent , mint régen. Érezhetően rákapcsoltak minőségben, mindenben.
Már a G1 Gamingen is láttam a fejlődést, sajnos az Extreme és az Aorus árban nagyon magas volt, na meg nem is kaptam volna mert mind el volt/van fogyva csontig. Ha van arany árban, de tény az MSI Gaming X , megvett most kilóra. Elképesztően jó.
Szerk:
Az a grafikon nem jóNálam a load temp terhelve 60 fok +/-
Ezért nem hiszek én a teszteknekImportant: GPU temperature will vary depending on clock speed, voltage settings,
cooler design, and production variances. This table just serves to provide a list of
typical temperatures for similar cards as determined during TPU review.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged