Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Imre921

tag

válasz achim2 #11367 üzenetére

Odacsavaroztad rendesen a kimeneti hátlapot a házikóhoz? Nem dísznek van. Egyébként meg nem ártana átnézni az egész házadat mer az hogyha felborítod és kussol elsősorban mindig összeszerelési hiányosságokhoz vezethető vissza.
    Kivétel ha az aktuális házikó maximum madáretetőnek felelne meg mert annyira gej a kialakítása.

Régen egyébként nálam csinált ilyet tápegység is.

Most nem arcoskodásból, volt már annyi karim hogy ha mind itt lenne nálam zsugázni lehetne vele, de egyiknek se volt soha semmilyen venticsapágy vagy éppen összeszerelés anomáliája. :F
    Sztem semmi köze hozzá, de én világéletembe pl becsattogtam a boltba és megvásároltam a cuccot. Nem rendelgettem sehonnan, nem vettem kéz alól semmit, stb.

Rendeléseknél egyébként előfordulhat még olyan kockázati tényező(van futár ismim az egyik legnagyobb európai futárcégnél :DDD )hogy ha éppen teleszaladt a fasza a kedves sofőrnek a millóegy cím miatt, és vissza kell mennie mondjuk egy árva vga-ért, na azt sanszos hogy úgy fogja bebaszni a raktérbe hogy egy baseball edző élből 5éves szerződést kínálna fel neki.

Olyan persze előfordulhat hogy esetleg hogy a venti alatti tápcsati hozzáér valamihez és zörög, de könyörgöm ne megint a Giga legyen elővéve mert gecire ugyanolyan eséllyel fogsz ki így akár msi-t, vagy éppen asus-t.

Csapágyproblémát én kizárnám. Az az egyik olyan elem amire azért odafigyelnek a gyártók mert tisztában vannak vele hogy főzve lesz a gpu, és kell az élettartam a ventiknek. De szélsőséges esetben persze előfordulhat az is.

@szerk Amúgy már nincs meg a konfigom. Celeronom van azóta meg intel hd graphics POWAAAAAAAAA :DDD Kábé egy hónapig kötöttek le ezek a monumentális alkotások. Tesztelni meg gamelgetni néha jó volt. De már nem köt le semmilyen szinten sem.
    Viszont a hardware téma továbbra is szívügyem, szóval segítek szívesen továbbra is bármiben :)

• EVL2

aktív tag

Nagyobb baj nem valószínű ,hogy lesz belőle. Számos módszert és kétségbe esett próbálkozást fogsz találni ebben a topikban, ha egy kicsit visszalapozol. Végig zongorázod te is a lehetőségeket és jó esélyel találsz majd megoldást. Az alapján amit írtál ez sajnos nem beleérős gond lesz hanem inkább csapágyproblémának tűnik, de persze nem kizárt az első opció sem.

• Redneck

nagyúr

Sajnos ez visszatérő probléma, a Gigabyte WF kártyáknál. Olvass vissza, mik a lehetőségek!

Új hozzászólás Aktív témák