- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
polgi803 #11389 üzenetére
+ (#11388) Redneck
Én ezt szereztem be. Semmi sallang csak az ami kell. Eléggé occó hatása van viszont teszi a dolgát. 70k körül.Még a silicon lottery is bejött , nagyon szépen stabilan bírja az egézséges OC-t.
(8k val került többe mint a 3gb modell , csak annyit írnék hogy amit eddig FHD-n elindítottam játék mind 3,5gb fölött zabáltak VRAMOT !!!! mellé korrekt 60-80 + fps-em van , a tető eddig 4,9gb volt dsr/multisampling nélkül ! Pl a magyar tesztek közül néhányat olvasva vagy összefoglalót az kicsit el lett hanyagolva hogy a 3gb verzióval Nagy kompromisszumra vagy kötelezve ha megakarod teljesen hajtani a kártyát míg a 6gb vel nagyon kicsi kompromisszumot kell kötnöd a csont max grafikához képest amit a legtöbb esetben kis játszadozás a grafikai beállításokkal és ha okosan csinálod akkor 3-5% látvány eltérés van csak amit alig lehet látni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged