Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Anthony28 #713 üzenetére
Jó estét mindenkinek!
Naszóval!A Gigabyte 8800 GTS-em rövid története:
-megvettem,
-hamar meghalt,
-mivel vatta újonnan vettem, garis volt, december 5-én visszaküldtem, miután egyeztettem az eladójával,
-kb. jan. 10-én elkezdtem érdeklődni, később szorongani, deprimáldódni a hangulatom...
Joces (akitől vettem konkrétan), mondta, hogy igazából Mikádó a ludas, meg a nagyker, mert két ünnep volt, meg leltár, meg ilyenek...
-februárban már személyesen telefonálgatok a korrekt üzletemberre (Mikádó), amikor egyáltalán felveszi, akkor van a tarsolyban néhány kifogás: szintén nagyker probléma, autó összetörése, most nem volt időm elmenni a nagykerben (!), stb...
-sok dátummódosítást követően, február 19-én postára adta (állítólag!), várom a postást, mint egy barom, már az unokaöcsémet is zaklattam (ő postás), hogy nézzen utána: SEMMI! Persze...
-február 26: csörgetem, nem veszi fel -természetesen- , de este visszahív, hogy jajjajj, bocs, de elkúrta, mert nem is Miskolcra küldte, sorry. Majd HOLNAP visszamegy a postára (mert nem volt nála sem a feladószelvény, sem igazolvány
), és elküldi futárral...mondom neki: fasza...
-február 28: kézhez kapom a dobozt!Valami gyanús: elég kicsike...
Bontom, tépem, benne újságpapír...Nem részletezem a sokkot, legyen elég annyi, hogy 24 órának kellett eltelnie, hogy nyilatkozni tudjak a dologról
: kaptam egy agyoncsikargatott, tiszta poros, használt EVGA 8800GTS-t, papírba csomizva, kellékek nélkül!
Azóta nem hívtam a srácot, mert nem lett volna beszélgetés -ismervén magamat- de holnap megteszem.
Azzal az üzlettel vigyázzatok, ahol Mikádó neve felmerülhet!!!
Vélemények, barátaim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest