- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmélkedem! A pénzt szemelőtt tartva! Nekem van egy db 8800GTX-em ugyebár! A jövőben valszinűleg az nvidia erősen rááll a fizikára! Tény h a 8800GTX ideális fizikára, de még tök felesleges az egész fizika téma! Ha én eladom és veszek egy gtx260-at akkor nukku fizikára kari! És nem lehetetlen h a gtx260 akkorra már nem lesz nagy szám (most sem az) mikor a fizika előtérbe kerül! És akkor ott állok egy karival és kiadtam érte kb 60 ropit! Amiből visszajött kb a fele elven! Haladni kell majd a korral és kellene egy kari fizikára na de akkor már lehet h a 260is elavult lesz, sőt nekem a lap is korlát az egész fizika témában! Azaz lapcsere, fizikára két kari és kiadtam újabb sok tíz ezret! És akkor még nem beszéltünk a jövő szabványairól azaz ddr3,usb3, lga 775-nél jobb procik! Ezek már mind jelen vannak csak nincs róla szó! Folytatom!
LEHET h nem kéne eladnom és megvárni még kiforrja magát a fizika + az új hardverek és akkor eladni az egészet és venni újat SOK pénzért? Nem tom! Sokféle úton elindultam már e téren! Nem látok a gyártók fejébe sajnos, na meg a jövő programjainak, játékainak gépigényébe............! attól tartok h a 8800 nem bírkózik majd meg a dolgokkal és mire erre mások is rájönnek már nem ér semmit! Nem mintha most olyan sokat érne.......... -
válasz
schwartz #5182 üzenetére
Mert ha ránézel a p45-ds4-re akkor látszik h van rajta 3 pcie foglalat! A legfelső 16x-esm alatta 8x-es! Az alatt 4x-es! Ha én pl beteszek egy 8800GTX-et a legfelsőbe meg egy 8500GT-t az alatta lévőbe akkor elveszi a sávot a 8800GTX-től! 8-8 ra ossza el! ÉS ez már érződik a 3d mark alatt! A legalsó 4x-essel semmi gond, mert az független a felette lévő kettőtől azaz 16y és 4x!, igenám de az annyira alul van h nem tudok betenni csak egy egy slotot foglaló karit az is szinte súrolja a házam alját!
-
Beowulf_78
addikt
Gyanús...
Sztem valamit variált az nV. Nem lepődnék meg ha a 216SP-s 260-ak nem mennének annyira jól tuningban mint a simák.
A 216SP-n Samsung memó csippek vannak... az enyémen még Hynix. Persze lehet hogy nem fogja befolyásolni a tuningot, ill. az is lehet hogy az alap GTX-eken javítottak valamit ami nem publikus, csak a 216SP-s dolog mögé van rejtve sunyiban, mert ahogy nézem minimális a különbség az alap GTX 260-hoz képest, tehát értelme nem sok. Feltéve ha tényleg a sebességnövekedés miatt adták ki, és nem egy rev.b-s javított kártyát.
Mindenesetre furi, hogy lecserélték a memó csippeket, mert nekem a Hynix-ok 2500mhz (140GB/s) sebességen szaladgálnak 24/7 stabilitással, szar márka ide vagy oda.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #5172 üzenetére
Pedig az.
(a leggyengebb amcsi marka
)
-
Beowulf_78
addikt
Ne is vegyen senki BFG-t, kurva szar, és nem is megy jól...
, elég ha nekem, meg _core-nak van. Ne legyen máá belőle "tucatkártya".
-
m4rc!
őstag
Némi infó a 216 SP-os GTX260-ról: [link]
-
pisti88+
senior tag
Nekem xFx van xxx edition... Hogy miért: gyári tuningban kimagasló, user tuningban 750/1500/2500ig jutottam vele
Schwartz: 65 fok terhelve grid alatt 67 fok körül van Crysis alatt, és hogy hogy 70%os ventisebességgelJah és möködik az órajelállítás, nekem csak akkor kapcsol nagyobb teljesítményre ha olyan alkalmazást indítok egyépként nyugiban van! Jah azt még leírom hogy én 60%ra lőttem be a gyári ventijét win indításkor és igy most hogy hüvösebb van 40, nagyon max 45 fok a akri 2D-ben
-
ent
őstag
szi
melyiket? miert? (260)
evga
xfx
bfgthx
-
pisti88+
senior tag
válasz
Kolondrum #5159 üzenetére
Érdemes, én is 8800gtx-ről váltottam a mostanira(profil)... Crysis 16*q és meg sem nyikkan 8800gtx 2*-es szűrés volt a plafon, melegedésben sem melegedik sehova 65fokos a kari terhelve, és visszaveszi az órajeleket 2D-ben nem is kicsit...(energiatakarékos) Szerény becslésem szerint egy jó 40% van a 260-as javára
-
Üdv! Nekem épp egy 8800GTX dübörög a gépben hozzáteszem nincs rá panaszom! De ettől függetlenül szerintetek mennyivel jobb egy GTX 260? Alap referencia kivitelt tekintve! Most ezzel a konfiggal (profil) kapok 130xx pontot a 3d mark 06-ban! A vga-hoz még nem nyúltam! Elsősorban arra lennék kíváncsi h mekkora a differencia a két kártya teljesítménye között! Érdemes e nekem ezt aladni és venni egy olyat!
-
m4rc!
őstag
Van már vmi hír az 55nanos változatokról? Mikorra várhatóak?
-
ImI87
őstag
Na hát ezt nem is tudtam.
Nekem Dell 2408WFP monitorom van, és csak a 60Hz-et engedi. És ha kiveszem a pipát a "monitor által nem megjeleníthető módok elrejtése" szöveg elől, akkor sem enged mást (illetve csak 59-et). Hol lehet ezt máshol állítani, NV control panelben sem találtam. Vagy csak bizonyos monitorok esetén működne?Én eddig abban a hitben éltem, hogy LCD-nél 60Hz van, és viszlát.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5143 üzenetére
CRT monitornál is 60-at adott meg default.
Emlékszem, mikor még az volt az elterjedt minden drivercserénél kisűlt a szemem...
nyugodtan nyomd csak be a 75-öt. Látni lehet nem látsz különbséget, de baja nem lesz tőle, az fix...
-
Beowulf_78
addikt
Lehet driver gond, directX gond, játék beállítás, VGA beállítás, és hardveres is. Nem normális a hullámzás. Nagy valószinűséggel a Vsync nem fogja megoldani. Sztem driver gond lesz.
[Nahelem info]
Ha ez igaz, akkor kétlem hogy ilyet fogok venni. Visszatérek a jó öreg AMD-hez... -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5134 üzenetére
Engine függő... nálam valamelyik játéknál látni, valahol meg nem. Ahol látom bekapcsolom, úgyse látok különbséget 60 meg 120 között... egyébként 75Hz-et is tud minden TFT...
-
DEJVID
őstag
válasz
Na akkor Te lehet hogy pont tudsz segiteni. valami ilyesmi gondom van hogy szétesik a kép. hl2ben pl mikor vmi hídnak az állványzatán kellett menni, és az rezgett a közepén, a monitoron nem rezgést, hanem hullámzást láttam. vsync segitene? vagy kisebb aa? vagy annak ehez semmi köze?
-
-
pisti88+
senior tag
válasz
Ezt sem tudtam, de ezzel együtt én sem kapcsoltam be sosem...
Szexi az uj E.T fejed -
ImI87
őstag
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Az értem, hogy nincs köze, de gyakorlatilag hiába lenne tönn fps, a monitor úgysem tudná megjeleníteni. És csak tesztelés miatt érdeklene, hogy hol mennyi fps-t tud.......
Beowulf_78:
új avatar
én se láttam, hogy szétesett volna. viszont 3dmark06-ban van az utsó havas videó, abban néha vannak vízszintes csíkok. és ez mindegyik kártyával így volt (88gt, hd4870, gtx260) valszeg abban nincs ez a v-sync -
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Ez sztem nem így van.
A V-sync annyira limitálja az fps-t ahány hz megy a monitor. Mivel a játéknak "várnia kell" a monitorra ha V-sync be van kapcsolva. Valami olyasmi a lényege hogy az új frame-et csak miután az előzőt befejezte, rajzolja ki, és nem "esik szét" a kép. Ez is egy képjavító eljárás, bár én nem nagyon tapasztaltam még jobb képet ha be volt kapcsolva, mert ha ki van lőve nálam nem szokott "szétcsúszni" a kép.Persze lehet hogy valakinél számít, én jobban szeretem kikapcsolva hagyni. Bár néhol azért észrevehető hogy "törik" a kép, engem nem zavar, mint ahogy rajtam kívül sokan másokat se.
-
ImI87
őstag
Hello!
Nyomtam Call of Duty 4-et 1920*1200-ban, minden max-on, és AA nélkül. Sehol meg se röccent, a FRAPS majdnem mindenhol 60at mutatott (gondolom följebb a V-sinc miatt nem ment). Ilyen nagyobb robbanásoknál néha leugrott 50, de csak egy pillanatra. A pályák között a videók alatt meg 30 (ez meg gondolom ilyen a vidó 30kép/sec).
AA-val nem próbáltam, nincs is rá szükség, de így ez elég jó.
Van bármi értelme kikapcsolni a V-sinc-et, ha a monitor 60 herz-e miatt úgyis max 60 lesz a valóban láthatós fps?(mert gondolom v-sinc nélkül megy feljebb az fps)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5130 üzenetére
Úúúú bazz. Pár nap és itt a Warhead.
Pénzem lesz megvenni, de ha GTX 280 csere lesz közben, akkor vegye meg a f@szom.
Minden nem megy egyszerre.
Lehet megveszem a hőn vágyott kormányt, akkor is csúszik az eredeti Warhead project. Egyenlőre.
Addig lehet nyomom a GOW-t...
Az legalább beállítható gányolás nélkül is 1680-ba.
Most vettem észre hogy ennél a játéknál is zöldellik a logó..Kíváncsi vagyok menyi lesz az FPS full-full-ba.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5128 üzenetére
Képekről, meg trailerről jól néz ki a game, de ha szar a játékmenet, vagy a grafika tényleg nem ér sokat
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5128 üzenetére
Vista alatt 1280x720, XP-nel meg 1600x900 es a max wide felbontas egy 1680x1050-es monitornal Mercenaries2 alatt.Ha szeretnenk pl 1680x945-os felbontast akkor a kovetkezot kell beallitani az nVidia vezerlopultban: [link] Kiprobaltam mukodik es igy mar nem olyan csunya a jatek...
Akit erdekel itt egy 1680x945 meres: [link]
-
Beowulf_78
addikt
Nekem mondod? Mielőtt feltettem utánaolvastam...tök jó dolgokat írtak. Mondom akkor kipróbálom. Először nem akartam hinni a szememnek hogy feljebb nem lehet állítani a felbontást. Aztán arra gondoltam lehet így is szép lesz...szép a f@szt! Egy rakás sz@r a grafikája.Lehet a játék maga jó, de ez így nekem nagyon illúzióromboló volt.
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5126 üzenetére
úristen
ez nagyon gáz
pont most kaptam hírlevelet az ea-tő, gondoltam meg kéne nézni, de mostmár kihagyom
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5124 üzenetére
Azért mert árulom...nem jelenti azt hogy én nem maradok.
Nem olyan áron adom amire pikk-pakk rá fognak csapni. Akkor 55k-ért tettem volna fel.
Addig árulom amíg lesz pénzem a különbözetet kifizetni egy esetleges másik kártyára.
Lehet berágok és megveszem a Driving Force Pro kormányt és akkor marad a 260....Nem akut a csere. Nem véletlen választottam ezt a kártyát.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Én maradok egyenlőre a 260-nál most egy Gigabyte aurora 570es fogta meg a fantáziám
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5114 üzenetére
Koszi az infot! Feldobtam megegyszer a Vista 32bit-es 177.98-as driver es eddig mukodik rendesen de ha rajovok, miert es mi allitotta el a digital vibrance-t akkor kozlom.
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Ennek örülök.
istenem "280an"
kettőnyolcvanan
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5117 üzenetére
280an legyen
-
boogie84
veterán
válasz
csak 2 év gar van az X2re
-
schwartz
addikt
válasz
Logikus...
-
Beowulf_78
addikt
Hát lehet 4870 X2 is belőle, meg lehet 280 is...
De ha marad az se baj. Meg vagyok elégedve a teljesítményével. Ha elviszik jó, ha nem úgyis jó.
-
ImI87
őstag
válasz
Most látom az aláírásodat!
Hogyhogy eladod a karidat?Ha már ennyit szarakodtál vele.............
-
Groo
csendes tag
válasz
Mi történt? Cserélsz 280-ra?
-
Laraxior
titán
szép eredményt értem el vele,elmondhatom hogy Ultra tulaj voltam...elmondhatom hogy hogyan fut egy ultrán a játék. és igen..nem kellett csalódnom benne. a Nyers Erő.
De hát mindig a legjobb kell..minden listában ott akarok lenninah jó nem. Játék..játék.. szép házikóba szép videokari
aztán meg lecserélem az egészet egy laptopra
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #5081 üzenetére
azért mert ilyenek szoktak lenni a fake cuccok. Ilyet kb bárki ír, se órajelek se teszkörnyezet nincs feltüntetve se semmi. Máskülönben meg valahol úgy olvastam, hogy az nvidia csak jövő hónaptól kap a gt200hoz 55nm-es lapkát.
-
Laraxior
titán
inkább a száraz jeget próbálnám ki először..az csak" -80 fok..kezdetnek az is jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest