Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
Duo, tudnál mutatni nekem egy pontosan uolyan képet, mint a Te kártyád? Van rajta tápcsati? Mert ha van akkor A2-es a kari azaz moddolható (szoftveresen vagy BIOS mod) vagy ha nincs rajta akkor A4-es és akkor már vszeg nem moddolható, mert hardveresen van ''deaktiválva'' a +4pipa...
-
n_gy_k
aktív tag
Amikor én az FX5200-amra ráraktam az Ultra BIOS-t (VGABios-sal) akkor fekete képernyő + néha láttam, hogy mit írok, tehát nem volt jó a BIOS! Viszont amikor a sima FX5200-as tuning BIOS-t próbáltam meg feltenni akkor nekem is uezt. írta ki szóval SZVSZ ekkor jó, de ez még nem jelenti azt, hogy megy hibátlanúl a 8pipa, de mindjárt jön vki és megmondja, hogy valójában mit is jelent ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest