Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
norbi1992
üzenetére
Én örülök a középkategória fejlődésének, de annak már nem, hogy a felső kategória közben változatlan. Most is pl.: az lenne a jó, ha középkategóriás áron kapnál 8800GTX teljesítményt(ez kb. meg is van a GT-vel), de közben kéne azért valami fejlődés is, mert meg szeretném élni, amikor a filmes trükkök realtime vannak játékokban, s ha így leül a fejlődés, akkor 100 éves koromra se lesz ez meg.

-
Zin
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
akkor majd en

-
Stalker-2572
veterán
Fölösleges topik

-
Drizzt
nagyúr
Nem egy játékról van szó, a ma már bőven megfizethető nagy lcd-k nagy részéhez viszont a GTX éppen elegendő natívban, Crysisban meg teljesen halott. Habár csak gts-em van 320 mega memóriával, de nem csak a Crysis szaggat. Engem az zavar, hogy gyakorlatilag lassan másfél(azért van 5 hónap híjja.
) éve semmi érdemleges előrelépés nem történt teljesítmény terén. Korábban ennyi idő alatt a csúcsszegmens teljesítményse legalább duplázódott, most meg max. 10%-ot nőtt az ultra miatt. 
Szerintem is simán elég egyébként a gef. 9 topic, ami már van egy ideje...
-
keIdor
titán
Ez elvileg G92 lesz, ennek felesleges volt külön topic szvsz...
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem valahogy az a kép alakult ki, hogy legtöbben egy vagy több játékért képesek ennyi pénzt áldozni. Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de nem érzek késztetést arra, hogy az összes pénzem egy PC-be öljem. Befejezem az OFF-ot.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem nem effektíve a cryis-szel van bajom, sőt igazából semmivel. Csak azt a mentalitást nem értem, hogy egy játék kedvéért képesek egyesek kiadni akár csak egy vagy több VGA-ra ennyi pénzt.

szerk.: nem játszom lényegében semmivel, néha-néha egy kis CoD2.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7600GT
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Mass Effect nem csak xbox 360-ra van?
-
Relic81
tag
WTF?! az új GTX nem is lesz?

-
alien_
őstag
Forrás
Szerintem a téma felesleges, úgyis lesz majd egységes G100 topic. -
bnss
veterán
Nem tudom felfogni, hogy egy játék miatt miért kell kiadni több száz-ezer forintot?

Nem is beszélve arról, hogy a crysys-en túl is van élet.
-
WonderCSabo
félisten
Asszem jövőre veszek 2 ilyen csomagot, azaz 4 kártyát...

-
Zin
őstag
az arara kivancsi vagyok!Nemcsak Crysis-hoz lesz jo gondolom, hanem a sok 2008-as DX10-es jatekokhoz.Majd meglatjuk
-
Zin
őstag
Nvidia 9800 GX2 - Februári debütálás
Az őrült tuningolók, az örök elégedetlenek és persze fanatikus Crysis rajongók! Örömmel jelentem, februárban érkezik a Messiás!
A korábbi pletykák szerint valamikor márciusban debütált volna az új csúcskaegóriás Nvidia kártya, azonban a jelenlegi információk szerint február 19-én érkezik az Nvidia 9800 GX2. A kártyáról csak annyit tudni, hogy alapból két kártya kap majd helyet a csomagban, melyek SLI csatolón keresztül kommunikálnak. Az elődhöz képest - 7950 GX2 - a csomag még egy SLI csatlakozót kap, úgy hogy a legújabb kártya a Quad SLI-t is támogatja. Így biztos nem lesz gondunk a Crysis futtatásával.
Aktív témák
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)